Fredagsmys!

Nu har jag sovit två nätter i lägenheten. Sovit himla bra trots att jag sov i soffan första natten. Men igår så kom min nya säng och den vart underbart skön! Himla nöjd. Om ni ska köpa ny säng så rekommenderar jag verkligen ANA sängar i Torpsbruk.

Sitter i soffan nu med laptopen i knät och bredvid mig ligger en utslagen Korv och spinner. Är ju kattvakt i helgen när Malin & Jonas är i Mellbystrand. Det är så otroligt mysigt att ha en katt, har funderat på att skaffa en egen men tror inte det går. Framförallt när stugan i Halmstad är klar så kommer jag ju vara där väldigt ofta och det blir svårt att ta med katten dit isf. Så det får nog räcka att vara kattvakt då och då istället! =)
Daniel är även här nu och kopplar in lamporna under och i skåpen i köket. Tror det kommer bli kanoners!

Igår var Angelica här och vi hade Idol-mys med tacos och en massa gotte! Mycket trevligt!
Här är hon, skönheten själv. =)



Senare i eftermiddag kommer Stina hit på besök, ska väl inspektera lägenheten lite o sådär. Och nu ringde Anna på dörren så nu hinner jag inte skriva mer! Ska ta lite kort på vardagsrummet o sådär sen så lägger jag in det här!

På återseende!

I morgon...

...flyttar jag in! Hur kul känns inte det då? Superduperenormtheltunderbart kul om du frågar mig!

Lite ledsen i ögat blev jag idag bara, trodde min säng som jag beställt skulle komma idag.. men då har säljaren tänkt fel och blandat ihop min säng med mina föräldrars säng och trott att det inte var någon brådska med min. Vilket var helt tvärtom, min var det bråttom med men inte mamma o pappas. (dom har redan fått sin) Jaja, man kan inte få allt här i världen.. Får la sova på en tältsäng tills jag får den riktiga.. Då kommer jag uppskatta den ännu mer! =)

Idag har jag och Malin varit och monterat ihop byråer, soffbord och nattduksbord i lägenheten. Mamma kom också senare och satte ihop tv-bänken. Alla klagar på att det är så svårt och tråkigt att montera IKEA-grejer men jag tycker det är riktigt kul! Malins mor och far kom förbi och hämtade min gamla kyl/frys som dom köpt. Jag har inte fått min nya än men den ska komma i morgon (peppar,peppar) Lite jobbigt att vara utan kyl/frys, haha. Jag har beställt en rostfri delad från Husqvarna, tror den kommer bli kanon! Gert och Magdalena var även förbi och kollade läget.

I morgon som sagt blir det inflyttning, sen har jag nog att göra i helgen med att packa upp kläder och alla köksgrejer o sådär. Ska även vara kattvakt i helgen, Malin o Jonas ska till Mellby så jag ställer ju såklart upp! Korven (katten) har bott hos mig förut så hoppas hon känner sig lite hemma iaf =)

Kååven!


Här är en liten preview på hur det kommer se ut i vardags/sovrummet.. Inte mkt till preview men allt jag har att erbjuda för tillfället =)


Soffbord och golvlampa inköpt på IKEA, mattan fick jag i inflyttningspresent av mamma igår. Tack tack! =) Soffan är inte på plats ännu, hehe.

Nattduksbord, tavla, filt och två kuddar, även dom köpa på.. ja gissa..?? IKEA såklart =)


Vet inte om jag ska ha zebra-tavlan i vardagsrummet eller köket än men det får jag nog prova mig fram till!

Nehepp, sovdags! Sista natten på Humblevägen. Finally! =)
Godnatt!

Lite bilder från dagen..


Den nya klädhängarn kom upp, köpt på EM-möbler.


Fläkten och hyllorna är på plats!




Vet inte riktigt vad jag ska ställa på hyllorna bara, än sålänge är det bara två st pepparkvarnar från IKEA. =)

Nu ska jag sova, men först måste jag bara säga att jag tycker det är på tiden att Ulle avslöjar sin cliffhanger nu! Du är elak mot oss som måste gå och vara nyfikna, förstår du inte det?! =)

GODNATT!

Det närmar sig...

Tisdag idag! Om bara några få dagar är jag återigen Växjö-bo och det känns mkt bra! Ikväll ska vi städa ur alla renoveringsprylar ur lägenheten, typ målargrejer, all papp som täcker golvet, alla stora verktyg och bara allt skräp som ska slängas! Sen blir det en storstädning innan vi ska börja flytta in möblerna, förhoppningsvis redan i morgon! =)

Igår var jag, Malin, mamma och Magda på IKEA. Handlade massor.. men bara sånt jag behövde såklart ;) Köpte bl.a två byråer och ett nattduksbord i samma serie, ett soffbord, en TV-bänk, inredning till kökslådorna, duntäcke och två dunkuddar, påslakan, en stor tavla, kuddar till soffan... och en del smågrejer! Himla nöjd med alla grejer och hoppas bara nu att det blir bra när det kommer på plats i lghten!

Nu ska jag gå och borsta tänderna för om en stund ska jag till tandläkarn och laga en tand där en liten flisa har lossnat. Hoppas det inte gör ont!

Inlägg nr 100.

Okej jag vet att jag varit dålig på att uppdatera här senaste veckan, men det har varit lite mkt! Har varit i lägenheten varje dag i alla fall och vet ni, det börjar bli klart nu! I veckan som kommer så flyttar jag in! Kan inte beskriva hur kul det känns, jag har längtat sen i juni liksom!

Kan ju dra lite snabbt vad som hänt ses sist..
I onsdags var vi hos Anna på kvällen och drack vin o snackade skit. Det var jag, Anna, Elin och Fredrik som var hemma på besök! Himla trevligt. Sov hos Anna på natten där sen.

Elin, Fredrik & Anna.


På torsdagsmorgonen vaknade jag, gick ut i köket och såg Annas BERG av disk så jag visade mina good-friends-skills och diskade allt..=) Åkte sen till Malin på hennes salong och gjorde henne sällskap några timmar när hon inte hade några kunder. Sen hämtade vi kaklet som äntligen kommit och senare på kvällen så tränade hon, jag och Frida.
I fredags var jag och Daniel i lägenheten tidigt och han började med kaklingen. Jag gav mig på och måla elementen. Fy fasen vilket pilljobb! Tog en evighet men det var det värt för det blev fint som snus tillslut! På kvällen sen var vi hos Emelie och Christian i Klasentorp på Idol-mys! Bestämdes att jag förmodligen ska vara hundvakt om två veckor, till deras labrador Molly! Dom ska till Teneriffa nämligen. Får se om jag passar henne hela veckan eller bara några dar. Ska i alla fall bli kul, jag har haft vovveabstinens nu varje dag sen Jazzin somnade..

Första plattan!


Snabbt gick det vill jag lova!


I går var vi i lägenheten igen jag och Daniel på morgonen, fogade kaklet och pappa började med golvet i hallen. Jag och Malin smet iväg och tränade mitt på dagen, trodde inte det skulle vara så mkt folk på en lördag men det var det verkligen! Kvällen spenderades i Öjaby hemma hos Frida tillsammans med Anna, Malin och såklart Frida då. Vi drack lite vin och öl och spelade en massa olika spel! Himla trevlig tjejkväll faktiskt. Var meningen att vi skulle gå ut men vi hade så trevligt så det blev inte så.=)

Mallan i glasögonen man måste ha i spelet "Brainstorm" =)


Anna ville inte va sämre..


..sist men inte minst, Frida! =)


Vi hade även väldigt roligt åt en liten liten liten ostbåge som vi hittade.. Var tvugna att ta kort och för att visa hur liten den var så la vi den bredvid en normalstor båge... haha!



Idag har vi fixat i lägenheten igen och som sagt är allt nästan klart nu! Det enda som är kvar är golvlisterna och dom ska Jonas o pappa hjälpas åt med i morgon, och så ska det även upp nya fönsterbrädor. Och förresten fläkten ska dit i köket och även två öppna hyllor i köket över diskbänken, men det går ju snabbt! Såå kul, jag vill flytta in nu nu nu!

Här är två bilder på köket som det såg ut ikväll när jag åkte hem. Nu vill jag bara dit och plocka in glas, tallrikar, bestik och allt i skåpen o lådorna. Kan knappt vänta! =)





Nu ska jag verkligen sova för i morgon är det först ett snabbesök hos Arbetsförmedlingen och sen ska jag, Malin och mamma till IKEA! Godnatt! Puss.

Full rulle!

Ja, full rulle har det varit idag! Gick upp vid åtta för att åka in till Arbetsförmedlingen. Lika kul som alltid. Eller iofs bara tredje gången jag är där, men ändå. Ska dit igen på måndag..
Gick till Malins salong (Salong Wo-Men) direkt när jag var klar där för att klippa och färga mig! Dom har bytt märke på färgerna så det fick bli att exprimentera lite men det blev bra som vanligt! Lite ljusare bara. Lagom tills att jag var klar där ringde Elin och frågade om jag ville ta en fika med henne och Fredrik på Öhrs Lantcafé, och jag är ju inte den som är den så självklart ville jag det! Blev en mysig fika framför en sprakande brasa.

Elin & Fredrik är nykära i Åre i februari.



Åkte sen in till stan igen och till lägenheten. Målade det sista (!!!!!) och jag och pappa städade för att vi ska få plats att lägga golv. Ut med alla målargrejer för nu är det slut med det och ingen är gladare för det än jag! (ska möjligtvis vara min far då)
När jag var klar där åkte jag och Malin till Teleborg för att sola solet! Längesen nu och man känner sig extremt blek så nu var det dags. Ska försöka sola någon mer gång innan helgen. Vi blev sedan bjudna till Olof och Alexa på lite myskväll! Det bjöds på tacos och det var väldigt gott! Tack fina ni. Gosade ihop oss i soffan sen och kollade på DHW. I love! Längtar redan tills nästa tisdag, hihi.

Olof & Alexa i Halmstad i somras.


Påväg hem igen så höll jag på att krocka med en älg på "Ör-vägen." Livsfarligt att köra där nu, älgar överallt.. Inte riktigt men nästan. Men både jag och lilla goffen klarade oss galant, pust! =)

Ser fram emot morgondagen då vi ska till Anna och dricka lite öl/cider/vin och kanske gå ut och fortsätta dricka lite mer öl/cider/vin. Fast finns det något ställe man kan gå till i Växjö på onsdagar såhär på hösten? Dellan såklart. Och Lagerlunden. Ja, vi hittar nog något nu när jag tänker efter.. =)
Lite ledsen för att jag kommer missa träningen imon, vi hade tänkt att gå på ett danspass. Men får ta igen det på torsdag istället!

Nehe, nu är det verkligen bed-time! Godnatt på er, ha en fin onsdag för det ska jag ha! Puss!

Helgen.

Jahapp, då vart helgen över och den gick lika fort som alltid! Har inte hunnit blogga någonting för det har varit fullt upp.. I fredags var jag och Daniel o donade i lägenheten på dagen, han kopplade in vattnet och diskmaskinen och det blev kanon! Anne och lilla Elliot kom förbi och kollade läget, synd bara att det såg ut som ett mindre krig i lägenheten just då.. Men ni får komma tillbaka när allt är klart! =)

I fredagskväll var jag hos Malin, vi hade myskväll med Idol, tacos och massa godis! Idol var skitbra tyckte jag, de flesta var duktiga och det var helt rätt person som åkte ut! Jonas var ute med sina jobbarkompisar så jag och Malin satt uppe och spelade kort till klockan två när vi hämtade honom nere i stan sen sov jag över i deras gästrum.

I lördags var vi i lägenheten igen, pappa började med tapetseringen och jag målade väggarna i köket. På kvällen var jag och Uffe hos Anna och spelade spel och pimplade vin! Sov över hos Anna, sen i går morse åkte vi till lägenheten igen.. Fortsatte med tapetseringen och målningen. Nu är nästan allt klart, förutom golvet och kaklet. Hoppas pappa hinner lägga lite golv i veckan nu, för kaklet ska sättas i helgen. Så himla spännande! Hoppas jag gjorde rätt när jag valde svart, men det tror jag!
På kvällen igår så tränade jag och Malin. Det var inte den roliga instruktören denna gången utan en väldigt pepp tjej.. Det var det absolut svettigaste passet hittills! Men roligt såklart. Ikväll blir det träning igen och då ska även Frida och Emelie med!

Nu ska jag strax in till stan, Malin är ledig idag så vi ska umgås. Ska måla lite, inte så ovanligt för min del dock kommer detta bli det sista som ska målas för sen är allt KLART!!! Har inte tagit några bilder i helgen men ska försöka komma ihåg att ta några idag!

Trevlig måndag!

Att förena nytta med nöje!

Idag har varit en trevlig dag! Var på JKS med Malin och beställde det svarta blanka kaklet. (Anne, hoppas du inte tycker det blir alltför fult..=)) Jag är i alla fall nöjd och tror det blir finemang! Kommer dock inte förrän om en vecka så det får bli kakling först nästa helg. Men den som väntar på något gott...

Sen åkte vi till Friskis och tränade. Himla kul idag, det var jag, Malin, Frida, Emelie och Elin. Kul när man är så många! Dock var instruktören rätt speciell.. han blundade och sjöng med i varje låt, verkligen levde sig in i sitt pass! Gjorde ju inte saken bättre att han såg ut precis som Jim Carrey i Ace Ventura. Vi skrattade riktigt mkt ett par gånger kan jag lova! Sen fes han också en gång, SUPERHÖGT. En riktig rackabajsare. Då dog vi nästan. Speciellt när Emelie trodde det var Malin som fes, haha! Ja, jag kan sammanfatta det som en väldigt rolig träningsstund! =)

Efter träningen åkte vi o målade i min lägenhet jag och Malin. Ovanligt? Nej. Målade väggarna i hallen (eller hallen i väggarna som jag sa innan) en sista gång och målade även fönstret i köket. Det var lite svårt o pilligt men blev bra tillslut! Tack min fina vän för hjälpen, du är guld värd! Även pappa såklart som var där och målade han också!

Nu ska jag sova för jag ska in till lägenheten rätt tidigt i morgon, Daniel är ledig så han kommer och ska koppla in vattnet, diskmaskinen, ugnen o hällen! Såå himla spännande!

Over and out. GODNATT!

Black or white?

Orkar inte skriva så mkt nu, måste bara säga att jag var med Uffe på en lägenhetsvisning idag.. igen.. Tredje visningen på tre dagar. Denna lägenheten ligger bara typ 100 meter från min, på Pär Lagerkvists väg 8. En tvåa, suuuperfin! Och vet ni vad, han fick den! Skit bra ju, blev inte ens någon budgivning. Ibland har man tur! Så grattis till Flu! Kul att bli grannar också =) (Lägenheten finns nog fortfarande kvar på hemnet om någon är nyfiken)

Idag har jag målat lite lister och även väggarna i hallen i lägenheten. Fick massor med målarfärg i håret, ett tecken på att det var första gången jag målade väggar kanske..? Men det var kul så i morgon ska jag dit igen och fortsätta målandet! Jonas var där idag också och satte dit socklarna i köket och även skåpet över kylen o sådär. Pappa var också där och målade taket. Det går sakta men säkert, får lite gjort varje dag i alla fall! Synd att jag inte är mer händig än vad jag är för då hade jag kunnat tapetsera o allt själv, så hade det gått mkt fortare! Men jag har ingen brådska... nej då.. ehm.. haha. =)

Svaret på rubriken är bestämd nu... Det blir SVART blankt kakel i köket! Nu orkar jag inte fundera på det mer så i morgon ska jag åka och beställa det så jag slipper tänka på det! Blir ju tokig av det här. Men jag tror inte jag kommer ångra mig i alla fall, har velat ha svart hela tiden men tänkte att det kanske blir för mörkt. Men det tror jag inte längre så det blir nog kanoners.. Så hej då vitt! =)

Nu = säng säng säng, sova sova sova, säng säng säng! GODNATT!

Tisdag!

Tandläkarbesöket gick bra! Tog ca 10 minuter. Hade inga hål som vanligt (pust!) ,dock ska jag dit igen om två veckor för på ett ställe hade jag tydligen slagit ut en bit av en tand så det måste lagas. Men det skulle inte göra ont lovade hon så det hoppas vi på! =)

Fick inte så mkt gjort i lyan igår, Uffe va där en sväng och satte dit fronterna på överskåpen. Blev mkt bra! Nu ska bara handtagen dit också men det kanske vi gör ikväll istället. Förhoppningsvis ska vi börja med tapetseringen ikväll också! Jippie!!

Överskåpen minus handtag


Allting ser så fult ut på bilderna pga det inte är ngt kakel där än. Men det ska vi beställa idag och jag har sjuk bestlutsångest. Vill bara att någon annan ska bestämma åt mig så jag slipper!

Sen var det förresten två tjejer som kom dit igår som skulle hämta garderoben som jag la ut på blocket. Dom var ju lite smått blåsta, för garderoben är sjukt stor och dom hade inget släp med sig utan dom körde en gammal liten Saab. Omöjligt att få in den i bilen så dom fick ju montera ner den och krabba. Inte världens brightaste men det gick ju bra tillslut. =)

Var hos Malin & Jonas igår kväll sen och vi kollade på film. Har ni sett Johan Falk-filmerna? Dom är superbra! Kollade på två stycken igår, kom ut nya på DVD förra veckan. Riktigt bra och spännande!


Sen gör det ju ingenting att denna hetingen är med... mumma.. ;)



Ha en trevlig tisdag alla! Och glöm inte, Desperate housewives kl 21 på Kanal 5 ikväll! =)
Puss hej!

Snart måndag igen...

Shit vad denna veckan har gått fort! Redan söndag liksom.

Även denna dag har spenderats i lägenheten. Köket börjar ta form nu och det är verkligen skit kul! Har aldrig renoverat något innan, förutom typ nya tapeter, men det är så himla roligt! Har lite ångest bara för jag måste beställa kakel i morgon och jag kan inte bestämma mig. Har varit inne på grått ett tag nu men ikväll var jag inne på massa sidor på internet och kollade på grått kakel när det var uppsatt och det är inte så fint.. eller fint är det ju men det ser lite.. mesigt ut eller vad man ska säga. Så det får nog bli vitt istället. Vitt kanske också är mesigt men det är iaf stilrent och fräscht och man tröttnar förhoppningsvis inte på det!

Saknades en sak till köket idag så Jonas ska ringa IKEA i morgon och kolla om dom har det hemma och isf åker jag och Malin till Älmhult imon en sväng. Måste även köpa en ny front till en av lådorna för den var skavd. Blir inte ens förvånad längre. =)
Ska även till tandläkarn imon.. Usch o fy, jag vill inte! Men det är bra att gå dit ändå, väldigt många i min ålder har ju inte varit där sen man fick gå gratis senast, typ när vi var 18 eller 20 eller hur var det nu? Jaja, det är iaf bra att gå en gång om året tycker jag! (även om det är en hemsk upplevelse varje gång!)


Här är lite bilder från lyan idag:

Malin sätter ihop lådor! (ni ser hur fint det är i sov/vardagsrummet nu va? haha)






Golvet är lagt klart nu i köket, vad tycker ni? Själv så älskar jag det! Det är ju fortfarande mkt kvar att göra, diskmaskinen, socklarna, vissa handtag, hörnskåpet och fronterna till överskåpen är inte ditsatta än, all el ska kopplas in och kaklet ska beställas och sättas upp. Längtar tills allt är klart!

Nu ska jag sova! Upp tidigt i morgon igen, måste borsta tänderna lääänge och noga innan tandläkarn! Borstar alltid ihjäl mig innan jag ska dit, haha. Men det gör väl alla kanske... I vilket fall som helst, godnatt på er!

Tröööött!

Det gick bra att gå upp i morse, var inte alls trött när klockan ringde 6:30. Ett mirakel faktiskt! Har varit i lägenheten i 12 timmar idag så nu är man lite smått trött däremot. Det har gått superbra, har fått upp överskåpen, bänkarna och bänkskivan. Dock inte satt dit lådorna eller fronterna än men det ska vi göra i morgon. Jonas började också lägga lite golv, det kommer nog bli skitfint när det är klart. Var och kollade på kakel också, det lutar åt ett ljusgrått kakel med plattor som är 5*5 cm. Men får se!

Lite bilder från dagen..

Jonas sätter överskåpen.




Bänkskivan på plats



Ser inte speciellt fint ut på korten nu eftersom väggen är som den är men det blir en aning bättre när kaklet kommer dit sen skulle jag tro =) Fler bilder kommer i morgon!

La även ut min gamla spis och en garderob på blocket förresten och fick båda två sålda idag! Perfekt ju.

Måste klaga på en sak till bara.. Öppnade ugnen som även den var från IKEA idag och tror ni inte helveteskapen har skickat fel ugn eller? Hade beställt en med kombinerad micro och ugn men jag fick bara den vanliga med ugn. Blir ju så trött så jag kan kräkas. Ringde o pratade med dom på kundtjänst i Älmhult och man får ju inte byta heller för det är ju vårat ansvar som kunder att läsa igenom beställningen så att allt stämmer. Hur fan ska man veta vilken ugn som heter vad liksom?? Står ju inte tydligt direkt. Snark snark zzzznark. Så nu får jag ju ha denna ugnen ändå och ställa en micro på bänken. Som sagt, ofta älskar jag IKEA men efter denna erfarenheten så har kärleken svalnat lite måste jag ju erkänna...

Är jag så sinnesjukt trött så nu ska jag bums i säng!

(Förresten, detta är min första vita helg sen... sen... äsch kan inte ens komma ihåg sist det hände! Godnatt!)

En snabbis!

Hinner inte blogga nu egentligen för jag ska upp vid halv sju imorgon (!!!!!) och åka in till lägenheten. Men skulle bara säga att det har gått bra idag, vi har monterat ihop det mesta av köket och det var inte så svårt som jag trodde. (Lotti, du hade helt rätt) Jonas har även köpt golvet åt mig som vi kollade ut igår, lovley!

I morgon blir det till att sätta upp köket, får se hur mkt som hinns med men jag ska ta kort o lägga ut i morgon kväll/natt för er som är intresserade =)

Nu blir det sängen! (Rekordtidigt för min del, klockan är ju bara tolv!)

=(

Måttligt irriterad just nu men ska försöka blogga lite ändå..

Har haft en trevlig dag idag trots allt!
Började med att en gubbe från DHL ringde som skulle komma o lämna köket. Kul tyckte jag men det var innan gubben säger "Å förresten, har ikea ringt dig? Inte? Nej för bänkskivan är nämligen skadad. Tänkte säga det så du är förberedd och inte blir arg när vi lämnar den sen, hehe". Hm.. Jag kan bara säga en sak: JAG VISSTE DET! Har sagt hela tiden att det kommer vara något fel med bänkskivan, det är det ju alltid när den kommer från Ikea. Men iofs, den har skadats under transporten så det är väl egentligen inte ikeas fel.. Nej men sen när dom lämnar bänkskivan i lägenheten så ser vi att den är inte bara skadad, utan det är helt FEL bänkskiva också! Så jo, det är ändå Ikeas fel! Ångrar att jag inte beställde den på något annat ställe. Jaja, det löser sig iaf och dom skickar en ny och jag får ha den trasiga o fula så länge.. (Tar ju bara 5 veckor. Snark.) Men det är inte därför jag är irriterad nu men det kan vi ta en annan gång.

Så efter det åkte jag, Malin och söta kusinen Johanna och käkade lite och sen körde jag och Johanna o kollade på golvet på Beijers. Superfint var det och finns det kvar så köper jag det imon! Sen åkte vi förbi Broder Daniels place på en kopp kaffe så fick Johanna se hans lägenhet. Tror hon tyckte om den, svårt att inte göra det! Drog sen vidare till min lägenhet en sväng och målade lite till, Johanna lyckades hålla kläderna rena från målarfärg, dock så doppade hon håret i det istället! =) Tack för hjälpen!

Johanna och golvet jag ska köpa. Vad tycks? (om golvet alltså, haha)



I morgon ska jag och mamma in dit på dagen och börja sätta ihop skåpen o allt till köket. Kommer nog bli svårt men kul! Inte för att jag vill låta negativ nu men jag kan lova att det kommer saknas något. Just idag känner jag lite av en hat-kärlek till Ikea faktiskt.. =) Sen kommer även Jonas och Malin lite senare och hjälper till. Hoppas vi hinner mycket i morgon för på lördag ska vi börja sätta upp köket! SPÄNNANDE!

Nu är det bäst att jag går och lägger mig så hoppas vi att jag vaknar upp som en ny människa i morgon! GODNATT!

8:e oktober.

Idag har jag spenderat ännu en heldag i lägenheten. Fick en hel del gjort också, tack vare att Jonas, Anna och Daniel kom dit och hjälpte! Jonas murade till väggen i köket (eftersom typ halva väggen smulade sönder när vi tog bort gamla köket), Daniel målade taket i köket och tog bort det gamla golvet i köket och hallen och jag och Anna målade dörrfoder. Tack fina ni!

Miss Anna in action!


Grabbarna fixar o donar.



I morgon kommer IKEA-lastbilen med mitt nya kök!!!!
Fattar inte hur alla kartonger ska få plats i min lilla lya, men det går nog bra.. Tur att man slipper bära upp alla kartonger själv, puh! Ska även åka och kolla på ett golv på Beijers som Jonas hade hittat.. Är det fint så köper jag nog det! Ska ha nytt golv i hela lägenheten.. kommer bli härligt och fint tror jag! =)

Nu är klockan efter tolv och det betyder att det är den 8:e oktober idag. Då är det alltså exakt ett år sedan vi fick reda på att Aditro skulle lägga ner i Växjö och att vi alla skulle bli varslade. Vilken hemsk dag det var, många på jobbet grät och alla var chockade.. Kommer även ihåg när vi blev informerade att vi hade möjlighet att flytta med företaget till Östersund.. Vad vi skrattade åt den tanken, vem är så dum som flyttar dit liksom? Och se sen vart man hamnade..hmm..=) Ja, det var en väldigt trist dag i alla fall.. Tills dess att jag fick ett samtal från min mamma som berättade att min kusin Anne och hennes Jonas hade fått en son! Sötaste Elliot hade kommit till världen! Då blev jag glad ändå. =) Ett stort grattis till honom på ett års dagen! HURRA HURRA HURRA!

Jag & Elliot i november -08



Nu är det sovdags som alltid när jag bloggar! Har läst ut "Låt den rätte komma in" nu, så Camilla om du läser detta så lånar jag väldigt gärna filmen någongång!
Har inte heller några fler olästa böcker hemma nu.. Nån som har ett förslag på en bra bok??
Godnatt!

Målning och gamla minnen..

Idag har jag varit i lägenheten mellan 14-19 och målat. Målade listerna vita och även dörrlisterna (eller vad heter det, listerna runt dörrarna helt enkelt.. ja ni fattar). Det var roligt men rätt svårt! Målade allt två gånger så nu är det fin fint! Ska dit i morgon igen och måla lite i hallen och köket också. Det är kul att måla när man ser hur stor skillnad det blir! Innan såg listerna vita ut men nu när jag målat dom ser man på dom som är omålade hur himla slitna och gula dom vart.

Efter målningen idag åkte jag en sväng till Öjaby för att hälsa på min fina vän Malin. Så oväntat, Malin kallar mig för sitt adoptivbarn... hihi. Anna var där också o vi hade en trevlig kväll framför DHW! ÄNTLIGEN har det börjat igen, min absoluta favorit-serie! Många som håller med mig va? =)


Måste även visa en sak som jag snott från Helens blogg.. Ett "brev" som jag skrev till henne på jobbet för lite mer än ett år sen. Skrattade ihjäl mig när jag såg det, va sjuka vi var =) Men va kul vi hade ändå, oftast i alla fall! Saknar er gamla Aditroianer. Vi måste ses snart igen!




Nu är klockan snart halv tre och det är verkligen sovdags. Natti natti!

Renovering!

Har varit lite dålig på att blogga senaste dagarna, sorry sorry. Men jag har fullt upp med renoveringen i lägenheten. I lördags revs hela köket ut, det gick oväntat bra och snabbt! Igår spacklade pappa taket och idag också, och jag har slipat lister och tapeter.. I morgon ska jag dit själv på dagen och måla listerna, det kan bli spännande! =) Men jag har ju faktiskt målat lite hos Malin o Joppe så lite har jag nog lärt mig denna sommarn förhoppningsvis! 

Lite bilder..

Pappa river överskåpen! 
 

Överskåpen borta.


Såhär ser det ut just nu. Fint va? =)

På torsdag är det sagt att det nya köket ska komma, och i helgen ska Jonas i så fall börja sätta upp det. Tror det kommer bli kanoners!

I lördags var vi hos Uffe på födelsedagsförfest. Det var full fart och himla trevligt! Trevligast var ju att Steffi var hemma på besök, det var längesen vi träffades nu! Trist ute på De Luxe dock, bara jag och Challan som gick dit och jag gick hem efter ca 10 minuter. Challan hade nog desto roligare! ;)

Steffi och Angelica i lördags, haha!



Idag har jag, mamma och pappa varit på ANA Sängar eller vad det heter här i Torpsbruk. Jag beställde en ny säng, en 1,20 säng med "sjupunkts-system" eller vad det nu hette.. Sju olika fjärdringszoner eller nåt likande i alla fall för att man ska sova rätt o skönt!

Nu ska jag sova (i min stenhårda gamla IKEA-säng) och hoppas inte jag vaknar förrän till helgen när vi börjar med köket!  Eller helst av allt när hela lägenheten är klar med köket, tapetsering, målning och golvbyte! Vill flytta in nu nu nu!
Godnatt!


Förresten, vi hittade en Expressen från 1962 bakom ett skåp i köket. Snacka om att det var dags för renovering! =)

Freitag!

Ingen ork till att blogga egentligen men måste bara säga... Fy vilken skandal i Idol ikväll! Hur kunde juryn välja Camilla som ett wildcard och inte Moa?! Galet galet galet. Hoppas dom ångrar sig rejält! Dock är Erik fortfarande min favorit, och favoriten bland tjejerna är absolut Mariette. Riktigt duktig och cool tjej!

Har varit hos Anna ikväll och myst, vi åt trerätters... :) Först hennes supergoda tomatsoppa med massa gott i till förrätt, en stark men väldigt god köttfärssås med pasta till varmrätt och sist men inte minst nyponsoppa och glass till efterrätt! Mums mums, tack min finfina vän!

Hostan är har inte blivit bättre, snarare sämre.. Men jag tänker fortfarande gå ut i morgon, kan ju inte missa utgång med Steffi och Challan nu när dom väl är hemma! Angelica ska med också. Kommer nog bli superkul!

Sov-time, upp tidigt i morgon och börja riva kök! Spännande =)
Godnatt!

Förresten, dom ringde från Striddes i dag och berättade att en tapet jag beställt hade kommit nu. (det kunde ta tre veckor sa dom när vi beställde, men det tog bara två dagar, haha) Så ska dit o hämta i morgon! Jippie! Godnatt igen!

snor + hosta = dåligt

Jag mår verkligen skit! Hostar som en gnu och snoret rinner i näsan.. Borde gå och lägga mig men vet att jag ändå inte kommer kunna sova något pga hostan så jag sitter uppe i ren protest. Protest mot hostan.

I morgon är det fredag och det blir en lugn myskväll hos Anna. Blir väl Idol och soffhäng antar jag..
Sen på lördag ska vi börja riva ut det gamla köket i lägenheten så det blir nog full fart på Gustavsbergsvägen i helgen! Hoppas det inte tar alltför lång tid att riva ut köket så vi kanske hinner börja ta ner dom gamla tapeterna o spackla lite smått också innan vi ska börja sätta upp det nya köket nästa helg. Men det tror jag knappt vi hinner så jag får nog jobba lite på tålamodet.. Den som väntar på nåt gott...

På lördagkväll blir det iaf utgång, födelsedagsförfest hos Uffe och sen utgång med Steffsan och Charlotta som är på besök från Östersund och Lund i helgen! Hoppas jag är frisk tills dess bara.. Fast det blir såklart utgång i alla fall! =)

Nehe nu ska jag dricka en kopp te och sen krypa ner i sängen tillsammans med "Låt den rätte komma in". Den är alldeles för läskig för min smak egentligen men nu när jag väl börjat läsa kan jag ju inte sluta!
Godnatt! *Host host*

Förresten!

Glömde ju skriva att vi har bokat biljetter till Lars Winnerbäcks höstturné idag också! Den 8:e december i Teleborgshallen i Växjö. Hoppas på bättre konsert nu än för två år sen i teleborgshallen, den va rätt lam måste jag säga. Nu blir det min sjätte eller sjunde konsert med honom... man kan ju inte få nog av denne karl! =)


Adios amigos!

Sjuk.. =(

Ja, jag har gått och blivit sjuk.. Inte likt mig, jag är knappt aldrig det! Började igår med lite halsont och idag när jag vaknade hade jag riktigt ont i halsen och väldigt förkyld.. Nu ikväll har jag börjat hosta också. Typiskt!



Har ändå varit hos Malin en sväng idag, Anna kom dit också. Vi gjorde lasange och tittade på Idol. Alltså den här Erik Grönwall, han är ju helt fantastisk! Som jag sa till tjejerna idag, jag hade verkligen velat ha honom som lillebror! Någon som vet hur gammal han är förresten? Han ser ju ut som 12 men han är säkert lika gammal som mig, hehe. Han är min absoluta favorit i alla fall!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen o hoppas på att kunna sova trots hostan. Nattinatti!

RSS 2.0