Jag ser det snöar..

.. i Åre! Fick mms av Elin i morse och det är verkligen en hel del snö som kommit. I september liksom! Det är inte okej. Undra om det är samma sak i Östersund..? Tur att man inte bor där längre, för just nu tycker jag det är lite väl tidigt med snö! Det var ju nyss sommar för tusan!

Bilden från Elin.


Det värsta va att mamma sa att det kanske kunde komma snö här nere också nu i veckan. Usch o fy! Hoppas inte!

Idag är mamma ledig så vi ska in till stan för att kolla på tapeter och kakel till lägenheten. Det är så himla svårt att bestämma sig, finns ju så mycket att välja på! Men jag kommer absolut inte ta något superdyrt kakel eller så, utan hoppas på att jag hittar något fint billigt! Vill nog ha vitt eller grått. Får se vad som finns att erbjuda! :-)

Trevlig tisdag på er!

Träning!

Kom precis på att jag inte har skrivit något om min och Karins galna kryssning med "Färjan-båten". Allt jag har att säga är att det var precis så galet och sjukt som det är på TV och vi hade skitkul! Dock var vi dom enda på bussen som var under 50 men vi hade lika kul ändå! Väl på båten fanns det även dom som var yngre såklart, hihi. Inte så mkt mer att tillägga om detta! ;-)

Helgen som gått har varit kanon. I fredags kom det finbesök från Malmö så det blev en lugn TV-kväll. Mysigt! ;-)
I lördags däremot blev det förfest hos Anna och utgång på De Luxe! Sandra är hemma på besök från Oslo också så det var trevligt att träffa henne. Igår, söndag, så var man lite sleten.. så jag, Malin, Anna, Sandra och Jonas hade en heldag i Malin o Jonas soffa. Kollade på film o hade det mysigt hela dagen lång!

Idag har vi köpt träningskort på Friskis & Svettis så idag tränade jag, Malin och Frida vårat första pass. Det var riktigt roligt och det gick oväntat bra för oss alla tre! Ska dit igen på torsdag, då kommer förhoppningsvis även Emelie kunna hänga med som var sjuk idag. Kommer nog bli att vi tränar måndag och torsdagar i fortsättningen, ibland även söndagar beroende på hur man mår då.. :)
Var även på besök i min lägenhet idag, usch va den såg liten ut när det inte var några möbler i den.. Men nu ser jag bara fram emot att renoveringen kör igång! I morgon ska jag och mamma in och kolla på tapeter, har verkligen ingen koll på sånt.. Vad är inne nu liksom? Jag kommer köra på en lite gammaldags stil i vardags/sovrummet så det måste ju vara några tapeter som passar till det.. Någon som har något förslag?

Nej nu är jag helt slut så det blir sängen tidigt för mig idag!
Godnatt!

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är "idag får jag tillbaka min lägenhet-dag"!!!!!!! HURRA HURRA HURRA! Kan knappt tro att det är sant, trodde aldrig att denna dagen skulle komma!

Skriver mer senare ikväll för just nu hinner jag inte. Puss hej sålänge!


Måste bara lägga in en bild på min älskade fina underbara Jazzin. Drömde om honom inatt och jag saknar honom varje dag! Skulle göra vad som helst för att bara få träffa dig och krama dig en enda gång till.. Puss finaste du!

Bio-dejt!

Nu ikväll har jag och Erika varit på bio! Filmen var lika bra som sist. Riktigt trevlig att träffa Erika också, hon är alltid så glad och rolig att umgås med! Tack för en trevlig kväll gumman!

Vi på bion. Erika med ett popcorn i näsan, hihi =)


Sen stoppades popcornet i munnen! Mums filibabba! =)



I morgon är det dags för kryssningen med Karin! Ska åka vid tio från Värnamo med buss till Stockholm, så det blir till att gå upp tidigt imon! Har inte packat någonting än så jag måste nog ta tag i det nu! Skriver när jag kommer hem o berättar hur vi hade det.





SKEPP O´HOJ!

Uppdatering!

Okej, jag har varit dålig på att blogga senaste dagarna. Skärpning!

Kan börja med att sammanfatta det som hänt sen sist:
Fredags - Bio med Angelica. Vi såg "The ugly truth", riktigt rolig och enkel film. Skrattade högt flera gånger! =) Efter bion gick vi till Uffe och kollade på ännu en film, "Wallander - Cellisten". Den var också bra.
Lördags - Hängde med Malin hela dagen. Vi gick på stan ett tag o hämtade min älskling (iphonen) som varit inlämnad. Fick en helt ny nu igen så jag blev glad. Hoppas denna inte strular.. Sen på kvällen vart det en väldig massa velande fram och tillbaka men tillslut så bestämde vi oss, jag Anna och Angelica, för att gå ut. Förfestade med Uffe och Kristoffer, Anna bangade utgång men jag och Angelica gick till De Luxe. Inte den roligaste kvällen skulle jag väl inte vilja påstå.
Söndags - Var riktigt dålig när jag vaknade upp hos Anna.. Men efter några Ipren blev det bättre och vi åkte ut till Malin för att umgås. Vi gick en promenix och senare på kvällen var det dags för biobesök igen. Denna gången blev det "Flickan som lekte med elden" och vi var ett rätt stort gäng som gick ihop. Den var som väntat riktigt riktigt bra och spännande rakt igenom (även om jag har läst alla tre böckerna så blir man ju nervös, hehe)
Idag - har jag varit på Kosta Outlet med min mor och mormor. Hade inte tänkt att köpa någonting men det sket sig kan man säga. Köpte ett par skor, två par mjukisbrallor, åtta st orange/gula Boda Nova glas + vinkaraff och salladsskål i samma serie, sex st Filippa K muggar och en båt. Alltså en prydnads-båt. Svårt att förklara.. men bild finns nedanför =) Nöjd med dagen i alla fall! (Nu längtar jag ÄNNU mer tills lägenheten åter är i mina ägor och köket är klart så jag kan flytta in! Men på söndag får jag nyklarna i alla fall så det närmar sig!) Kvällen har tillbringats i Öjaby med min fina vän Malin. Vet inte om jag nämnt henne någon gång förut? ;)

Några av dagens inköp.






Den här kissen köpte jag inte.. Det är Malins kisse - KORVEN! Söt som snus.



I morgon blir det biobesök.. IGEN! Den här gången med Fröken Sjödahl. Det var min födelsedagspresent till henne, hon får välja film och jag betalar kalaset. Och gissa vilken film det blev..? Just det, Flickan som lekte med elden. =) Såg den igår bara men det gör inget, den var så himla bra så jag ser den gärna två gånger! Sen får det vara nog med biobesök för min del på ett tag!

Nehe nu börjar Arkiv X på tv:n och det betyder sovdags! Godnatt fina ni!

Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen.

Gick ut och hämtade posten idag det första jag gjorde när jag vaknade, och vad hittar jag då i brevlådan tror ni? Lars Winnerbäcks nya album! Kommer inte i butik förrän måndag egentligen men eftersom jag beställt på internet får jag det redan idag. Lyckan är stor!


Heltrevlig onsdag!

Igår vart det en heltrevlig dag! Började med att jag åkte in till Alvesta för att hälsa på en gammal vän, Helena heter hon. Hon och hennes Olof ska ha bebbe om 6 veckor.. Så himla fin så! Det var trevligt att hälsa på henne, vi träffas bara på somrarna i Halmstad för dom brukar ha sin husvagn på Hagön några veckor på semestern. Men nu vart jag tvungen att komma in och kolla på stora magen och deras hus o sådär. Fint vart det!

Sen åkte jag in till Öjaby för ovanlighetens skull.. Där var Malin, Frida, Emelie och hennes grabbar Elias och Melvin. Vi började med att gå en långprommis, runt hela Öjaby ungefär. Jag fick mammarollen så jag körde vagnen med tvillingarna.. Det kändes konstigt, jag är nog inte något mamma-material. =) Sen vart det dags för tacos, Idol och fika.

Mycket trevlig dag!

Eftersom min mobil är inlämnad igen så kan jag ju inte ta några kort, därför får ni nöja er med några gamla!

Helena & Malin för evigheter sen.. Men lika fina då som nu! =)


Fina Frida!


Eleganta Emelie!


Världens sötaste Melvin i midsomras!


Jag med världens sötaste Elias, också i midsomras.


Idag får Malin sin iPhone som hon har beställt, så ikväll ska jag in där och hjälpa henne få igång den. Ska även hyra nya Wallander som kom ut igår, hoppas att den är bra!

I morgon är det redan fredag.. Veckorna går såå fort, det är nästan skrämmande. Men en sak som är bra med att tiden går fort det är att jag får tillbaka min lägenhet om en vecka och tre dagar! Galet kul!

Trevlig torsdag på er!

Måndagshäng!

Precis hemkommen efter en myskväll med Anna! Vi gick och hyrde film och hämtade mat på Koh Thai, det var gott som alltid! Filmen hette The Boat of Rock eller Rock Boat eller nåt liknande och den var.. hm.. speciell. Men väldigt rolig ändå =)
Har även varit hos Malin en sväng tidigare idag, trevligt som vanligt!

Vi var ju på Anne och Jonas 30-års fest i Trekanten i lördags. Det var himelens trevligt! Kvällen började redan kl 17 och bestod av tipspromenad, inspektion av nya huset, mat, melodikryss och massor med vin och drinkar! Kan det bli tråkigt då liksom? =) Vi sov på Scandic i Kalmar sen och dagen efter så åkte vi till Trekanten igen och fikade innan vi åkte hem. Grymt fint hus måste jag säga, inte alls avundsjuk eller så..!

Nu måste jag sluta för kom på att det är Roast på Berns nu. Helt glömt! Hejdå!

Lördag!

Har drömt hela natten att jag och pappa var i östersund och surfade på storsjön. Konstig dröm! Men jag var iaf grym på att surfa i drömmen och det var skit kul så det måste jag nog prova på nån gång! =)

Gårdagen var trevlig, hade väl inte den roligaste utekvällen kanske men det var kul o festa med Angelica o Charlotta iaf!
Nu bär det snart av mot Kalmar och Trekanten!

Trevlig lördag!

Irriterad..

Blev väckt i morse av en försäljare! Finns det något värre eller? Jag har själv jobbat som telefonförsäljare i några månader och jag vet att det är deras jobb, men va fan.. Ring på lite mer normala tider, tack. Men mina föräldrar är med i NIX så egentligen borde dom ju inte ringa alls.

Ville bara säga det! Tror det är många som håller med mig.

Men nu ska jag bli glad för ikväll blir det utgång och jag är superpepp! Ha en trevlig helg allesammans!

Mysdag med Angelica!

Haft en mkt trevlig dag/kväll med Angelica! Gick först på stan o shoppade lite, hittade en klänning till 30 års festen på lördag. Vet inte alls om jag gillar den men den får duga! Min kära underbara älskade iphone dog idag, jag fick en helt ny nu bara för två veckor sen när min gick sönder och den har varit konstig sen dag ett. Hängt sig flera gånger om dagen, gjort konstiga ljud ifrån sig och superdåligt batteri o sådär.. Så idag gav den upp och jag fick lämna in den i telia-butiken. Så nu sitter man här återigen med en lånetelefon. Kul jul.
Jaja, sen vart vi på bio också i alla fall. Inglorious Bastards såg vi. Den vart helt ok, men lite lång och läskig.. Inte riktigt min typ av film. Sen skyndade vi oss hem för att se Idol, missade dock första halvtimman.. :(

I morgon blir det utgång med Angelica och Charlotta. Kommer nog bli kul, men jag måste ta det lite lungt för man vill ju va pigg på lördag. Kul att Challan kommer hem o hälsar på iaf tycker jag, skönt att det går snabbt att ta sig mellan Lund och Växjö!

Snart sovdags. Försöka somna innan klockan tre i natt kanske?

090909

Hade tänkt att sova tidigt idag igen, men det gick inge bra! I morgon ska jag dock upp ganska tidigt för att åka in till Malin. Hon är ledig så vi ska ägna dagen åt att måla baksidan på deras hus. Det tar väl inte hela dagen förhoppningsvis, så vana vid att måla som vi är nu för tiden! =) Var där både igår och idag och målade, kul och hjälpa till lite.

Idag började IDOL.. jag är lycklig! Jag tycker det är så himelens roligt att kolla på, både nu när det är auditions och även sen när bara dom bästa är kvar. En gammal klasskompis kommer nog vara med i tv denna veckan, han sökte i Malmö och kom vidare till slutaudition. Ska bli kul o se!

Ser fram emot helgen, på fredag blir det förmodligen (en ganska lugn) utgång här i Växjö och på lördag blir det 30 års kalas i Trekanten för min kusin Anne och hennes man Jonas. Kommer nog bli riktigt skoj!

Nu är det bara 18 dagar kvar tills jag får tillbaka min lägenhet. Nedräkningen har verkligen börjat på allvar!


Fina Mallan målar brädor i garaget!


Nu är det i alla fall sovtime! Good night sweethearts!

Mimmie Mus!

Pratade med min fin fina vän (och f.d sambo) Mimmie i telefon innan! Sen ladda jag ner Skype så då fortsatte vi prata där. Saknar henne nåt otroligt mycket och det var gött att få höra hennes röst och se hennes vackra fejs igen! =)


Jag och Mimmie i Halmstad förra sommarn <3

Förhoppningsvis ses vi om två veckor hjärtat!

Das Kök.

 

Supersuddig bild på mitt nya kök.. Såhär ska det nästan se ut, plus kakel såklart och minus lite grejer, tex det som "sticker ner" på överskåpen.. Sen ska jag ha två vanliga hyllor bara där det är så tomt nu, tror det kommer bli super. Längtan är enorm kan jag lova!

I morgon är det fredag och det betyder utgång!

IKEA!

Nu är köket beställt o klart! Fick göra om ritingarna lite idag, men tillslut blev det kanon! Leveransdatum är 8 oktober, så ungefär en månad tills det kommer.. Åå kan man längta mer eller?

Nu - in till la stada för solning med Malin! På återseende!

September.. vad hände?

Ja, nu är det redan september! Vart tog sommarn vägen egentligen? Jag vill ha mer.. Fast samtidigt ser jag fram emot hösten nu, framförallt tills jag får min lägenhet tillbaka.. Bara 25 dagar kvar, hoppas tiden går FORT!

Denna veckan har det varit fullt upp, därför jag inte hunnit blogga något. I måndags hängde jag med Malin och Anna, vi åt supergoda varma mackor och jordsgubbskräm med mjölk, sen kollade vi på film. Mysigt vart det!
I går var jag först hos Malin på dagen, hon var ledig så jag hjälpte till att måla lite brädor som ska upp på baksidan på deras hus. Sen träffade jag en viss person o hängde hänget resten av dagen.. Trevligt värre! :)
Idag har jag också hängt hänget med samma person, vi fikade på PM, handlade lite på Willys och umgicks. Senare ikväll mötte jag upp Malin och Annieh så vi var ute och åt och sen blev det ett bio-besök! Sommaren med Göran kollade vi på, den var helt ok men tyckte inte den var riktigt så bra som man har hört att den ska va. Så Erika, du får nog tänka om och hitta någon annan film du vill se med mig! ;)


I morgon ska jag och mor åka till IKEA.. igen! Tur att vi inte beställde köket sist vi var där för vi har märkt lite saker som vi måste ändra på.. Så det ska vi göra i morgon och förhoppningsvis också beställa det så vi slipper åka dit och mäta o dona igen.

Nu ska jag sova, klockan är bara 02:00 så det är ganska tidigt för att vara jag.. :) Nattinatti!
RSS 2.0