Sista utekvällen i Östersund.

Jahapp. Då var den sista utekvällen i Östersund avklarad. Känns konstigt, och faktiskt tråkigt. Jag och Steffi har alltid kul när vi går ut och jag kommer verkligen sakna våra galna kvällar på G3.

Igår var det 28 grader här uppe.. Det var galet!  Kvällen igår var kul, "förfesten" var väl sådär, men det var kul på G3. Sen när jag kom hem var jag inte riktigt redo för att sova kände jag så jag och Steffi pratade i telefon till kl 05:00. Det går verkligen inte sova nu för tiden för att det är ljust dygnet runt! Längtar till min lägenhet i Växjö där jag har svarta rullgardiner och solen har inte en chans att lysa igenom :)

Men nu är det bara två veckor kvar tills jag flyttar hem och det känns ändå skitbra. Jag längtar ändå hem mer än vad jag kommer sakna Ösd liksom. Och eftersom jag inte har ngt jobb än så kan jag ju alltid åka upp och hälsa på precis när jag vill! :) Drömde förresten att jag fick ett nytt jobb inatt, vart lite ledsen när jag vaknade och kom på att det faktiskt bara va en dröm.. Snälla, ge mig ett jobb någon!

Nehe, nu ska jag ta tag i mitt liv och städa lägenheten! Kul jul.



En kram till min mamma också på Mors Dag!

Dålig början, bra slut.

Vilken kväll det blev igår! (som ni kanske märker på mitt förra inlägg, haha)

Dagen började ju inte specillt bra med att jag försov mig, men dagen på jobbet var ändå helt ok sen. Trots att varken Steffi eller Jenna va där.. :) Efter jobbet gick vi, hela Växjö-gänget och Luisa, till Simon&Viktor och åt och drack. Supergott var det, dyrt också men det var det värt. Ibland får man unna sig något, eller vad säger du Jenna? ;)
När vi hade ätit klart gick vi hem till Emelie och drack lite vin och sen gick vi ner mot G3. Emelie, Kerstin och Luisa ville inte gå ut sen när dom såg kön, men jag och Steffi gick dit ändå. Kände inte riktigt att vi orkade stå i kön dock så Steffi frågade vakten om vi fick gå före och det fick vi.
Kvällen på G3 var galen, det var tydligen någon studentfest så det var jag, Steffi och massor med studenter i vita mössor där. Kände oss väldigt gamla för en gångs skull, hehe. Men kul hade vi!

Himla skönt att vara ledig nu, kom ju på att jag är ledig fre, lör, sön och mån! Lyx!
Bara 6 dagar kvar på Aditro .. Shit, det kommer kännas väldigt konstigt att gå ut genom dörrarna för sista gången på söndag.

Nehe, om man kanske ska byta om lite, för jag och Steffi ska ner på stan snart. Men eftersom kvällen igår blev lite dyrare än det var planerat så ska vi nog inte shoppa så mkt idag.. Ska dock försöka att hitta en jacka! Önska mig lycka till att hitta det i den här stan..


Förresten, de här skorna köpte jag nu i veckan.. I love!



På återseende!

...?

Jävligt rolig kväll. Jag, Steffi och 1000 studenter. Vad hände?
Jag och Seth Cohen är bästisar nu. Även taxi-chaffisen.





Roligaste kvällen på länge.





Tur att jag är ledig i morgon.

God natt!

Sovmorgon..

..fick jag idag. Eller inte riktigt kanske, jag försov mig.. Kom till jobbet 40 minuter för sent. Har aldrig hänt tidigare under hela min tid på Aditro, men näst sista veckan slår jag till. :)

Igår var vi som sagt på G3 och kollade på fotboll. Det var ju trevligt förutom att Manchester United förlorade och att vi fick vänta en halvtimma på vårat bord även om vi hade bokat. Och att maten smakade skit. Men annars va det kul!

Idag fyller Emelie och Linus år och vi ska gå ut och äta ikväll allihopa på Simon&Viktor. Ska bli gott. Sen ska jag, Steffsan och Emelie gå ut på G3 och dansa lite.. Vi är ju faktiskt lediga i morgon, då är det okej att gå ut mitt i veckan har jag hört.

Nu ska jag jobba lite igen. Tjarå!

Lååååång tisdag...

... har det varit idag! Tiden stod still på jobbet och jag trodde aldrig att vi skulle få gå hem. Men klockan blev 17:00 även idag och jag och Steffi skyndade oss ut i friheten. :)

Nu är vi hemma hos mig och tar det lungt, ska kolla på DHW ikväll.. Det är en av veckans höjdpunkter helt klart!

I morgon ska faktiskt jag, Steffi och Emelie gå på G3 och kolla på fotboll. Champions League final, Manchester United-Barcelona. Kan ni förstå, VI ska gå och kolla på fotboll och dricka öl! Haha! Dagens skämt. Men det ska faktiskt bli riktigt kul! Jag vet inte ens vilka jag håller på, men förmodligen United eftersom snygg-Ronaldo spelar där. Hihi. :)

Tillbaka i Norrlandet efter en underbar helg!

Okej okej, jag vet att jag har varit dålig på att blogga senaste dagarna..
Men jag har faktiskt varit hemma på besök och inte haft en minut över!

Det har varit en mycket trevlig helg, har hunnit med massor men ändå har tiden gått alldeles för fort som vanligt.
Halmstad var sig likt, men var väldigt trött när jag kom dit efter 12 timmars tågresa. Tog en liten powernap och sen åkte vi och tittade på nya tomten. Just nu är det bara en jordhög men det kommer nog bli superfint när huset/stugan är på plats. Tog också en promenad på stranden och man fick lite sommarfeeling!


Åsvägen 24, Frösakull


Havet


Jag & Mamma



I fredags var vi hos Daniel på lite inflyttningsfest.. Vi drack lite vin och sen gick vi ner till PM och drack lite mer vin..
Mycket trevlig kväll!
Blev även kär i fredags.. i Daniels nya lägenhet. Heeelt underbar!

I lördags umgicks jag med Anna. Vi handlade lite på dagen sen åkte vi hem till Bruket och gjorde oss i ordning där inför kvällen. Råkade sätta igång min faster Lenas inbrottslarm, och fick lite små panik.... Men det gick bra, tur att min andra faster Inger var hemma! :) Träffade även kusinerna Ulle och Camilla och deras söta barn!
På kvällen begav vi oss till Öjaby och grillfest hos Malin och Jonas!
Det blev en väldigt bra kväll med god mat, trevligt folk och en hel del sång!


Coola Elin & hennes Fredrik!


Världens finaste Anna!



Per & Nathalie


Underbara Frida!



Åkte tåget tillbaka igår kväll.. och i Norrköping hoppar ingen mindre än Elin Mårtensson på! Träffar henne ungefär två gånger om året så det var kul o se henne!
Mindre trevligt var det idag på morgonen, då ramlar stegen i våran kupé ner i huvudet på en kvinna och hon får ett stort jack och det blöder som fasen.. Blodbad på golvet inne hos oss.. Som tur var så var det inte långt kvar tills vi vart framme så hon åkte raka vägen till akuten och fick sy. Stackars!

Det känns ändå rätt kul att vara tillbaka, speciellt när jag vet att det bara är tre veckor kvar tills jag flyttar hem på riktigt! :)

Tack alla fina Växjö-människor för denna helgen! Ni är underbara!

Busy busy..

Hinner ju för tusan inte blogga någe när jag är hemma. Fullt upp hela tiden!

Är nu hos Anna, har korkat upp första cidern och ska snart vidare till Daniel. Skriver mer i morgon!

Växjö.. here i come!

Om 22 timmar sitter jag på ett tåg till Alvesta! Ser verkligen fram emot denna helgen, ser dock inte lika mkt fram emot att sitta 12 timmar på ett tåg i morgon...
Har inte fått min sms-biljett än heller.. Börjar bli lite nervös, tänk om det inte är någon resa bokad? Ska ringa SJ i morgon så fort dom öppnar..

Planerna för besöket i Växjö är i alla fall följande..
.. på torsdag morgon hämtar mor och far upp mig på tågstationen i Alvesta, då åker vi raka vägen till Halmstad! Ska bli underbart att komma dit, har längtat hela långa vintern..
Åker tillbaka till Växjö på fredag f.m, ska färga och klippa mig hos Malin på dagen. Lär nog bli en del shopping också skulle jag tro! (Gina Tricot, vad jag saknar dig här uppe i Norrland!) På kvällen blir det förhoppningsvis lite inflyttningsfest hos Broder Daniel.
Lördag blir det kanske en roadtrip till Halmstad igen med Anna, lite beroende på vädret. Lördagkväll blir det grillfest i Öjaby hos min underbara vän Malin och hennes Jonas, sen förmodligen en Loft-utgång på det!
På söndag blir det lungt, träffa lilla Elliot med familj kanske? (Hoppas hoppas) Åker tillbaka till Norrlandet på söndagkväll.

Har även idag fått reda på när vi blir varslade... och förmodligen kommer jag flytta hem till Växjö redan helgen innan midsommar. Vilket betyder att jag kan fira midsommar i Halmstad! Lycka!!

Nu = sova.
Over and out.


Bara två dagar kvar till smålandstripp!

Nu är måndagen snart avklarad.. Känns bra!
Dagen gick rätt fort på jobbet idag faktiskt, vi har fått ett nytt uppdrag nu och fram till 7 juni sitter jag och några till på jobbet och svarar på samtal för Valmyndigheten. Det är faktiskt riktigt roligt! Svarar på frågor om eu-valet som är just den 7 juni, hur röstningen går till och sådär.
Det är väldigt många runt om i landet som inte har en aaaaning om vad eu-valet är för något, har aldrig har talas om det! Iofs, jag ska nog inte säga något, för det hade jag inte heller gjort tills förra fredagen när utbildningen var.. haha!

Igår åkte vi på en liten road-trip, det var så himla fint väder igår och vi åkte runt på Frösön och kollade på fina utsikten.. Angelica är ju helt galen i fjällen så den fick hon se mkt av igår, haha! Sweet... :)

Bild på utsikten... inte så bra kort med min mobil dock.



Nu ska jag städa lite.., det är så tråkigt att städa här bara för det blir aldrig fint.. Denna lägenheten är verkligen inte rolig att bo i, saknar min lilla lya i Växjö!

Två dagar kvar till Växjö!

Snart måndag igen...

Söndag. Jag hatar söndagar. Mår av någon anledning aldrig särskilt bra på söndagar så det kan väl kanske bero på det.

Gårdagen blev väldigt lyckad!
Dagen började med en shoppingrunda med Stephanie. Jag köpte två t-shirts, ett linne och en klänning. Klänningen vart lite dyr men jag har kollat på den säkert 10 gånger och velat ha den och igår fanns det bara en kvar så då kunde jag inte stå emot längre :)
Kvällen bestod av födelsedagsfest. Det var kul, vi satt ute hela gänget och drack o hade det trevligt. Sen gick vi fyra damer ut på G3, denna gången kom vi in.. Rolig kväll faktiskt!

Lite bilder från kvällen:


Födelsedagsbarnet himself.



Jenna är på g!





Jag & Steffsan.



Hela gänget!


Nu vill jag bara att det ska bli onsdag, för onsdag innebär att jag får åka hem till Växjö! Stannar hemma tills på söndag. Längtar som en tok!!

Snart är det Robinson repris, inte missa!

På återseende!


Lärde mig även inatt att det inte bara är tjejer som kollar på SATC. Anonym: "Lyssna noga nu... Manolo Blahnik." Haha sweet!

Fredagsmys!

Äntligen helg!

Ikväll har jag och Stephanie haft lite myskväll.. Tacos och film, det blev Mamma Mia.. Igen! Me like. Sen var vi och hälsade på hos Jenna och Angelica en sväng också.
Skönt med en lung kväll, vi laddar istället för utgång i morgon. Då blir det klackarna i taket på G3!

Denna veckan vet jag inte vad det tagit åt mig och Steffi alltså.. Vi har varit helt crazy på jobbet, snart kommer nog ingen vilja umgås med oss längre, haha! Men roligt har vi, och det är ju det som räknas ändå.. Tack Steffs för att du förgyller vardagen! =)

Nehe, dags för sängen.. I morgon ska vi gå på stan och jag ska försöka hitta något att ha på mig på kvällen.. Även om garderoben är överfull så känns det inte som jag har några roliga kläder alls! Så det blir att ta fram den stora spenderar-plånboken i morgon faktiskt!

Godnatt!

Måste även säga tack till Brf (bög-riffe-fnasket) som fick äran att skriva första kommentaren! Well done! =)

Första inlägget..

Tänkte som alla andra börja blogga lite smått.. Kan ju vara bra när man bor 100 mil hemifrån och kanske inte pratar med sina vänner hemma varje dag så dom får lite uppdatering vad som händer här uppe i norrland.

Tja, livet i Östersund är helt ok. Består väl mest av jobb och fest, det finns liksom inte så mycket mer att göra här. Men jag gillar det! Det vore ju ingenting om inte Jenna, Steffi och Angelica hade bott här också.. Så tur att man har dom!

Nu i helgen så blir det födelsedagsferre för Carl-Johan som fyller 32 år. (om 12 år) Det ska bli kul, blir nog grillfest om det blir fint väder! Sen ska jag och tjejerna gå ut på G3 som vanligt. Förra helgen kom vi inte in för det var så lång kö (och för att en viss person inte kunde fixa biljetter till oss, haha), så denna helgen ser jag verkligen fram emot utgång! Ska försöka att inte ramla på dansgolvet denna helgen.. hm... =)

Jaha, första inlägget avklarat! Skriver nog mer i morgon.

Kram!
RSS 2.0