Party party!

Nu är jag precis klar med städningen, har verkligen städat så himla noga idag. Minsta lilla vrå av lägenheten är nu kliniskt ren hoppas jag! =) Det kommer den dock inte vara länge till för om några timmar kommer folket hit! Är himla pepp för ikväll och tror det kommer bli supertrevligt.



Ha en trevlig kväll alla ni andra också som inte kommer hit! =)

Nöff nöff!

Då har även jag varit och vaccinerat mig! Gjorde det igår och själva sprutan kändes ju bara som ett litet mesigt myggbett men sen på kvällen fick jag förbannat ont i armen. Men som tur är har jag inte fått någon feber men har känt mig väldigt seg och trött hela dagen idag, gick ju knappt sova något inatt eftersom armen gjorde så ont. Men nu slipper man bli en såhär i alla fall...



Hihi!

Idag har har hängt med Malin en sväng på hennes salong.. Sen åkte vi upp till Maxi och köpte varsin ljusstake. Har satt upp min i fönstret i köket redan men har inte tänt den än. Vill ju inte fuska =)
Sen nu ikväll har Anna varit på besök här, vi kollade på tv och fikade lite! Mysigt!

Ser fram emot helgen! I morgon på kvällen blir det idolmys i Öjaby men först ska jag och Angelica gå på stan på dagen och shoppa lite.. Lite verkligen, inte mycket. Får se om jag hittar något fint att ha på lördag. För då är det nämligen dags för inflyttningsfest hemma hos mig! Eller återinflyttningsfest blir det ju eftersom jag redan haft inflyttningsfest här en gång förra året.. =) Vi blir nog ungefär 20 personer, det blir spännande o se hur vi ska få plats allihopa i min lilla lägenhet. Men finns det hjärterum finns det stjärterum som det så fint heter!

Såg förresten att många tyckte att jag skulle bli brunett, men efter att ha diskuterat med min frisör (Malin, hehe) så tror jag att jag förblir blond! Jag är ju blond naturligt och det är så skönt nu för man behöver inte färga håret alls ofta och om jag blir brunett kommer jag få färga minst en gång i månaden för att slippa den hemska utväxten! Och som alla vet... blonds have more fun! Eller? =)

Nej nu har jag inget mer att tillägga. Ha en trevlig helg allihopa!!

Skåneland!

Det blev en liten spontantripp till Malmö igår eftermiddag! Hälsade på K, det var himla trevligt! Vi hyrde film och drack vin, mysigt! =)

Idag när jag skulle åka hem så passade jag på att åka förbi Lund och hälsa på Charlotta! Fick se hennes lilla men mysiga lya och så tog vi även en bit mat på stan! Lund va en himla mysig stad tycker jag. Malmö däremot tycker jag inte om så värst.. Svårt o hitta o svårt att köra bil och regnigt. Regnade säkert på fler ställen i landet idag men säkert mest i Malmö, hihi.

Nu är jag himla trött för det blev väldigt sent igår! Måste bara kolla på Paradise Hotel först vid 22, sen blir det stup i sängen! 
 
Hejdå!

Blondin eller brunett? Det är frågan!

Har ett problem. Funderar lite på att bli brunett igen nu till vintern.. men kan verkligen inte bestämma mig! Kommer jag ångra mig? Såå... vad tycker ni??


Blondin:







V/S

Brunett:







Hittade inte så många bra bilder, men ni vet ju alla hur jag ser ut både som blondin och brunett.. Såå.. Vad ska jag göra?

Snart sova för i morgon blir det arbetsförmedlingen tidigt!

TREVLIG HELG!

Bortgjord!

Sitter/ligger i soffan med laptopen i knät, helt utslagen efter ett hårt och svettigt träningspass! Bara jag och Malin som tränade av oss tjejer idag, dock var det sjukt många på passet säkert runt 100 pers. Instruktören är den hurtigaste av alla hurtiga människor jag nånsin träffat men man blir väldigt peppad av henne och ger allt! Så det är great! =) 

Tidigare idag har jag gått på stan med finfina Hanna. Shoppade lite grejer, ett par leggings, två par öronhänge, en halsduk, tre st nagellack, ett "J" som jag ska ha i min nyckelknippa och ett paljettlinne/klänning på gina som var superfin. Men när jag kommer hem o ska testa den sitter den inte alls bra plus att hälften av alla paljetter trillar bort bara man nuddar vid dom. Inte okej alls! Paljetter på hela mitt golv nu.. Måste lämna tillbaka, hoppas dom inte ser att jag traschat den lite.. hihi. Vi avslutade med en fika på PM!

Måste ju också berätta vad som hände i lördags på DeLuxe. Jag ser en tjejkompis som står en bit bort som heter Alexa, jag springer fram till henne och kramar henne och säger "Åå Alexa, va kul att se dig här.." och blablabla. Hon blir lite förvånad men glad och vi pratar på en stund. Tills jag märker det... DET ÄR INTE ALEXA! Det är en annan tjej som heter Therese som är väldigt lik Alexa men som jag inte pratat med på typ 10 år och som jag aldrig varit bra kompis med utan vi spelade bara i samma innebandylag när vi var yngre. Så jag dog lite men fortsatte se glad ut och trippade iväg lite fint... Hon måste ju tro att jag är lite smått efterbliven. Men jag bjuder på den! =)

I morgon ska jag och Hanna gå på bio, Bröllopsfotografen! Tror att den ska va bra och rolig.
 
Nehe nu ska jag duscha innan jag svimmar av min egen äckelsvettlukt! Ha en fin vecka. Puss & Kram!

Måste ju bara berätta...

..vad jag lyckades med igår. Skulle åka ut till Klasentorp för att lämna tillbaka Molly. Emelie och Christian var inte hemma så jag skulle lämna vovvsen och sen gömma nyckeln utomhus. Allt går bra, jag lämnar Molly och låser dörren och lägger dit nyckeln.. Åker hem till mig i Växjö och så ska jag och Malin gå upp till min lägenhet. När jag står utanför märker jag det.. Jag har lagt MIN nyckel i Klasentorp och tagit med mig Emelies nyckel in till stan! SNARK SNARK SNARK! Så det blev ju bara till att åka ut dit igen och byta nyckel. Bara 7 mil fram o tillbaka. Lite småjobbigt sådär! Men kul efteråt, vi skrattade en hel del kan jag lova.. =)

Idag kom Malin hit på lunch, lagade riktigt gourmetmiddag till henne.. Spagetti och köttbullar. Mums! =) Sen var det dags för storstädning, är väldigt glad att jag bara har en etta för även om man verkligen städar ALLT väldigt noga och grundligt så tar det ändå bara en och en halv timma.. =) När jag var klar med städningen åkte jag ner till Nagelsalongen nere på Sandgärdsgatan för att fixa mina naglar. Två st som skitit sig lite efter att jag gått med lilla Mollsan i koppel.. (hon drar en hel del, hehe) Så nu har jag återigen 10 st finfina naglar att stoltsera med! =)

Ikväll har jag och Annieh haft myskväll. Hade planerat att kolla på Idol men icke sa Tokke.. För tv4 fungerade ju inte! Vi blev lite smått galna men tillslut gav vi upp och fick kolla på Doobidoo istället. Sen kom ju fyran igång TVÅ MINUTER efter det att Idol är slut. Kul jul. Fick i alla fall se uppträderna på internet sen och såg även utröstningen. Helt rätt person som åkte måste jag säga.


Lite bilder på mig och Annieh genom tiderna.. =)









Nu ska jag ringa Steffi och snacka lite skit sen blir det sängen! I morgon blir det förmodlingen utgång med underbara Hanna (som är med på ett hörn på sista bilden) som flyttat hem från London! Äntligen!

Godnatt på er!

Solly solly...

...att jag inte bloggat på länge. Har inte haft något roligt att skriva om ändå direkt. Känns som att jag skrev så himla mkt om renoveringen och nu när det är klart så vet jag inte vad jag ska skriva om mer. Något förslag någon? =)

Nu är jag i alla fall hundvakt åt världens sötaste lilla Molly. Hon är en ettårig labrador som är supergo men också lite smått galen ibland. Men det klart hon är ju fortfarande valp nästan! Men i morgon är sista dagen sen ska hon hem till Klasentorp igen. Kommer sakna henne jättemkt men också lite skönt för det är en himla massa jobb att ha hund alltså. Har ju haft Jazzin o sådär men han var ju aldrig bara mitt ansvar om man säger så. Men shit va kul det är också. Både positivt och negativt, kan inte riktigt bestämma mig vilket som väger tyngst =)

I dag skjutsade jag mina föräldrar till flygplatsen i Växjö för dom ska åka till Gran Canaria. Samtidigt så hämtade jag upp Daniel, Simon och Oscar som kom hem från Gran Canaria med samma plan mamma o pappa ska åka dit med. Passade ju bra =) Väldigt avundsjuk dock, vill också åka iväg till värmen! Vädret ute senaste veckan har ju verkligen varit hemskt, blåsigt regnigt och kallt. Hoppas tiden går fort nu i vinter så det snart är vår igen!

Har lämnat in min mobil igen också.. För tredje gången! Denna gången vart det något fel på touchen så det gick inte skriva några sms eller någe. Är väldigt trött på iPhone just nu som ni kanske förstår! Men hoppas jag får en helt ny denna gången också för det har jag fått dom andra gångerna.

Nehe, nu ska jag gå och lägga mig för att gå upp kl 7 imorgon o ta Molly på en morgonpromenix! Sen i morgon eftermiddag ska jag hänga hänget med Malin som är ledig, trevligt värre! Träning blir det också på kvällskvisten!
Godnatt på er!

Testing testing!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/717620/hela-livet-blev-en-helg?claim=8reax4ch9s8">Följ min blogg med bloglovin</a>

Helgen som gick.

Lovade Steffi att jag skulle blogga idag så jag gör väl det då =)

Helgen som gick var himla trevlig! I fredags hade jag som sagt fredagsmys med Angelica. I lördags på dagen så var ju Daniel här och satte upp lamporna i överskåpen och det blev superbra! Anna kom förbi en sväng och vi åt lite mat sen åkte vi till Plantagen. Köpte tre st vita orkideér och svarta krukor till fönstret i vardagsrummet, det blev fin fint! Lite senare på eftermiddagen kom även Stina förbi, hon hade gått på stan så hon visade upp alla sina inköp! Det var en hel del kan jag lova! =) På kvällen sen blev det utgång, förfest hemma hos mig med Anna, Stina och Uffe, utgång på Dellan såklart. Riktigt trevlig dag och kväll!

Var ju även kattvakt i helgen och det gick riktigt bra. Hon var så snäll så.. Klorade bara lite på sängkanten men det syns knappt :P Ska faktiskt vara kattvakt i helgen som kommer också för Jonas ska till Mellby igen och Malin ska till Stockholm. Men jag tycker bara det är mysigt! På söndag kommer även Molly hit, Emelie och Christians otroligt söta labrador som jag ska passa sön-tors nästa vecka när dom ska till Teneriffa. Massor med djurpassande för min del alltså! =)

Ser även fram emot helgen av andra anledningar och framförallt för att Charlotta kommer hem på besök! Det innebär alltid fest och en obligatorisk utgång på Dellan =) Roligt värre!

Nu hade jag tänkt att lägga in lite bilder på vardagsrummet men kameran vart tom på batteri så det får bli i morgon eller nästa gång jag orkar blogga..
Är inte riktigt trött än så innan jag går och lägger mig hade jag tänkt att färga ögonbrynen, fixa naglarna och kanske även måla tånaglarna.. Måste ha lite egen-fix-tid ibland! Godnatt till er allihopa!
RSS 2.0