Ösa öset i Östersund!

Resan upp igår gick bra, åkte vid 5 på morgonen och var framme vid 5 på eftermiddagen. Man vart liiiite sleten igår kväll, förmodligen med tanke på att vi åkt bil hela dagen och att vi sov en timma natten innan.

Idag sov vi dock till kl 14, gick upp och åt frukost, gick och la oss igen och sov till 17. Väldigt händelserik dag med andra ord. Nu har vi gjort oss iordning och sitter och dricker lite igen. Ska ner till stråket om en timma och kolla på Anna Ternheim och Sugarplum Fairy. Just nu spelar sahara hotnights men vi kände att vi inte riktigt orkade med det.. Hade varit kul o se men jag överlever :)

I morgon ska vi kolla på Veronica Maggio, A Camp och kanske Tomas Andersson Wij.

Nehe, nu ska jag umgås med tjejorna. Ha en trevlig torsdagskväll. adjö!

Final countdown..

Om exakt 7 timmar och 18 minuter tar vi lilla goffen och styr kosan mot ÖSTERSUND! Tror och hoppas att det kommer bli en kanonhelg, har sett fram emot detta länge nu så det måste det helt enkelt bli! =)

I morgon fyller Stephanie Zinnmeister 22 år och då blir det givetvis fest. Synd bara att alla jobbar i veckan utom jag och Charlotta så det blir väl mest vi som får festa till det kanske. Sen på torsdag, fredag och lördag ska vi gå och kolla på många bra artister, exempelvis Timbuktu, Veronica Maggio, Sahara Hotnights, Lady Gaga, Amy McDonald, Hello Saferide, Petter, Dead by April med många flera. Vet inte vilka vi kommer hinna se men hoppas på så många som möjligt! Jag och Challan får ju absolut INTE missa Timbuktu iaf! =) Lite ledsen i ögat att Lasse inte spelar, första sommarn på väldigt länge som jag inte får se honom.. Men han spelar ju i Växjö i december så jag får väl försöka stå ut, och jag såg honom faktiskt två gånger förra sommarn så jag får leva lite på det nu också.

Nehe, nu ska jag ringa Steffsan o prata lite skit! Kommer säkert nåt inlägg från Ösd i helgen också!

Efterfest, javisst.

Alltså, igår var en galen afton. Jag och Charlotta på förfest bara vi, sen Deluxe och sen gick vi på efterfest med samma gäng som jag och Karin va på efterfest hos för några helger sen.. Det var kul, känner ju inte dom speciellt väl, med tanke på att jag bara träffat dom en gång innan, men det visade sig att dom var musiker typ hela bunten. Så dom börjar sjunga, spela gitarr, munspel, sånt där ägg ni vet och nån konstig sak, typ en trumma.. Var ju där ett tag om man säger så, gick väl o la oss vid kl 8 ungefär. =)

Så idag mår jag väl sådär om jag ska va ärlig, hade tänkt att gå ut ikväll också men känner att så får det nog inte bli. Ska istället ha lite film-myskväll med Karin!

Tack iaf Charlotta om du läser detta, alltid lika roligt att festa med dig!

Klackarna i taket!

Dags för Jossans första gästinlägg på bloggen, självklart kallar hon då in den bästa av dem alla: Challan i egen hög person!
Haha hybris is da shit.

Nu är det dags för lite gissningslek...
Vad står på schemat ikväll? Ingen som kan gissa....kom igen, någon?
Självklart så är det ferre!
Svåsrt att räkna ut va;P
Jossans senaste komentar: Alltså, jag måste ju bli full ikväll, annars är det inte ok.
Efter det: BURP! Fan vad skänt det är att rapa!

Det är därför vi älskar vår Jossan, Alltid lite lagom knas;P

Och nästa vecka drar vi upp till Östersund och öser. Det ska bli nice värre, Lite trångt att bo kanske men vi har ju inte direkt planerat att sova hela dagarna. Höjdpunkten kommer ju lätt bli att rocka järnet till Stirra ner med Timbuk vår lilla älskling! Och så MÅSTE Steffi bada i Storsjön på sin födelsedag, annars blir det ingen present. Så känn pressen Zinnmeister. Traditioner får inte brytas.

Yra på Yran ska vi va!

Nej nu är det minsann dags att hälla upp ett nytt glas vin och fortsätta kalasandet. Ha det gött darlings!

Utgång med dom bästa!

Idag gav jag upp, solen ville inte visa sig i Halmstad så jag åkte hem redan vid lunch-tid. Men såklart när jag satt mig i bilen så försvann molnen och solen kom fram.. Men skönt för dom som är kvar!

Ikväll blir det utgång med Elin och Anna! Elin är hemma från Åre nu eftersom dom åker till Hällevikslägret i morgon. Alltid lika roligt att samlas gamla gänget, synd bara att Sandra saknas! Men bor man i Kiruna hela sommarn får man skylla sig själv, hihi. Ska ta lite bilder ikväll kanske som jag kan lägga upp imorgon!

Fick även en positiv överraskning i brevlådan idag.. Trodde inte att jag skulle få några mer pengar från mitt gamla jobb på Aditro, men jag fick en lönespec och där stod det att jag skulle få 5500 ungefär. Det är lite övertid och sånt som vi jobbade sista helgen i juni.. Dom pengarna sitter fint kan jag lova, arbetslös som jag är.. Och i fredags fick jag även brev från a-kassan att min ansökan om ersättning inte gått igenom för nån smart nisse på Aditro har inte fyllt i arbetsgivarintyget rätt.. Så nu får jag skicka in det igen och då tar det ytterligare 7 veckor, MINST. Snark säger jag bara..!

Men... om en vecka åker vi till Östersund så jag är glad ändå! Jiiihooo!!!
Ska bli såå kul att träffa stora delar av detta gamla gänget igen.. =)


Nu ska jag ta en powernap, duscha o fixa fixet och sen in till stan för lite preparty hos Anna! Tjoflöjt.

Sol, regn, sol, regn.. kan vädret bestämma sig snart?

Nu sitter jag återigen i förtältet i Halmstad. Jag och Uffe åkte ner tillsammans med mor och far igår. Grillade tillsammans med Thornés och sen kollade vi på film och när Thornés hade gått in till sig så spelade vi en Plump. Gissa vem som vann? Jojo, jag såklart :)

Idag är det sol blandat med moln och lite regnskurar ibland, så det blir nog ingen solning för oss.. Det blåser sjukt mycket också. Uffe och pappa är och spelar golf så jag och mamma ska nog åka till Svenska Kakel och kolla på kakel till stugan..  Sen får vi se vad vi hittar på.

I morgon åker jag hem i alla fall, Elin är hemma från Åre så det blir utgång på Terassen! Sen tror jag att jag och Erika ska hitta på något, kanske köpa utemöbler till Daniels balkong eller vad säger du? ;)

Längtar till Östersund nu också.. Åker dit på onsdag nästa vecka.. Ska bli såå kul att träffa alla igen!

Nu ska jag äta en liiite försenad frukost. Hej på er!

Utgång!

Nu vart det några dagar sen igen som jag bloggade.. Har blivit rätt värdelös på att uppdatera här. Ska försöka bättra mig!

Ingen bra respons alls på frågan om någon kunde hjälpa mig att pimpa min blogg.. Därför frågar jag igen... Ingen som kan/vill? Säkert?

Jaha vad har hänt ses sist..? Just det, vi var på High Chaparral i onsdags! Det var kul! Vi åkte tåg där dom kom och rånade oss och kollade på en show o sådär.. Sen skulle vi gå och äta och då började regnet ÖSA ner. Så vi väntade ett tag men gav tillslut upp och åkte hem. Emelie, Christian, Theres och barnen stannade dock kvar en stund till så Elias och Melvin fick testa på ponnyridningen. Det var tydligen uppskattat!
På kvällen var vi ute hos Emelie o dom i Klasentorp och grillade och satt uppe o snackade skit hela kvällen.. Var rätt trötta dock efter dagens bravader :)

I torsdags umgicks jag med Karin, hon hade köpt en ny pool så alla barnen på hela gatan var där och badade tillsammans med Karins två tjejer, Jacqueline och Isabelle. Vi satt i solen och kollade på.

Igår var det "Vi-som-hjälpt-till-med-taket-fest" hemma hos Malin och Jonas. Där bjöds det på grillat och alkohol hela kvällen lång. Sen åkte jag och Anna in till De Luxe men det skulle vi inte ha gjort för fy tusan så tråkigt det var. 100 kr för 5 minuter.. Jaja.

Ikväll blir det utgång igen, blev lite ändrade planer såhär i sista sekund men nu blir det nog förfest hos Broder Daniel iaf. Jag, Karin och Anna Cato och sen även Erika Sjödahl och nån av hennes vänner. Kommer nog bli kanonkul! Evigheter sen jag träffade Erika och Anna Cato och jag träffas verkligen inte heller ofta. Sen blir det nog utgång på Terassen om vi kommer in vill säga.

Nehe, nu ska jag göra mig i ordning lite.. Ha en trevlig lördagskväll!

Halmstad i mitt hjärta.

Hej hej hemskt mycket hej!

Hemma igen efter 4 dagar i Halmstad!
Vädret har väl varit sådär, i söndags åkte vi till Ullared för det regnade. Det var rätt mycket folk när vi kom dit men sen när vi skulle ut så var det ingen kö alls. Skönt skönt. Köpte två sällskapsspel, en spikmatta, nån tröja o nåt linne och såklart det obligatoriska, trosor och stumpor.
I måndags tog vi det väldigt lungt, åkte och kollade på lite möbler till nya stugan o sådär.. Åkte ut till tomten på Frösakull för att kolla läget (tomten fanns kvar) och åt lite mat där ute hela familjen.
Idag har det varit kanonväder så vi åkte till Tylösand och solade precis nedanför Tylöhus... Det var en väldans massa folk där kan jag lova! Nu är jag återigen redface...

Mycket folk på Tylö..



Sen åkte jag och Daniel hem, självklart regnade det när vi körde in mot landet.. Tacka vetja västkusten. Eller vad säger du Anne? ;)
Ikväll har jag varit inne hos Malin o Jonas.. I morgon ska vi åka till High Chaparall ett gäng, det ska bli roligt men jag har aldrig varit där så jag vet inte riktigt vad man gör.. Men det märker vi i morgon! :)

I fredags förresten så var jag och Karin ute.. "Förfestade" i Öjaby med Mallan o Joppe och Frida o Patrik. Det var en annorlunda men trevlig förfest, åt tacos o kollade på Wallander.. :) Sen kom Daniel o hämtade mig och körde mig till De Luxe där Karin väntade! Blev en rolig kväll, träffade även Charlotta och Calle ute.. Blev också efterfest hos några killar vi träffade. Var liiiiite trött sen i lördags... :)

Nu ska jag sova, upp tidigt i morgon! Godnatt på er!

Förresten... Jag vill verkligen göra om min blogg.. pimpa upp den lite. Men jag vet inte hur man gör!?!? Någon vänlig själ där ute som kanske har lust att hjälpa mig?

Tillbaks i V-town.

I morse åkte jag hem från Halmstad.. Det skulle jag inte gjort för i Halmstad sken solen och i Växjö var det mulet och småregnade.. Typiskt.

Färgade håret hos Malin på hennes fina salong, färgade utväxten o la i lite fler ljusa slingor.. Blev så fint så. Blir alltid bra när Malin gör mitt hår, hon är en riktig pärla!
Va sen o kollade på en lägenhet på Gustavsbergsvägen 1 C (samma uppgång som den lägenheten jag redan har). En tvåa var det, superfin verkligen.. Men har inte tänkt att köpa, var mest nyfiken.. Sen får man ju se, blir den inte för dyr så vet man aldrig.. Iofs jag är arbetslös men va fan:)

Har ikväll haft lite mys hos Malin & Jonas, Anna kom dit också och lite senare gjorde även Olof och Alexa oss sällskap. Testade nya spikmattan, fy racksingen va ont det gjorde! Jag hade ju tänkt att köpa en men nu vetifan, det var ju inte ens lite skönt.. Det tyckte iofs Anna som låg där större delen av kvällen :)

I morgon ska jag upp tidigt (halv nio, tidigt för mig) och köra Karin till stan.. Sen ska vi umgås jag och Karin på dagen o på kvällen ska jag till Mallan & Joppe igen.

Nästa vecka kanske vi ska till High Chaparall. Haha! Skrattar bara jag tänker på det.

Anna trivs som fisken i vattnet på spikisen.


Trevlig helg på er!

sol sol och åter sol.

Blev inget Ullared idag för SOLEN SKINER i Halmstad! Så jag och mamma ligger och pressar i värmen. Livet är gött! =)

Ikväll kommer pappas jobbarkompis o hans familj ner och dom har fått tomten brevid oss. Så nu är det lugnet före stormen minst sagt.. Jag ska även bort och hälsa på Helena Holmberg o hennes Olof som är här nu i två veckor. Jag och Helena träffas ungefär en gång om året och det brukar vara här på Hagön. Det ska bli kul o se henne!

Nehepp, tillbaka till solstolen. Hajdå!

Uppdatering!

Oj, nu var det längesen jag skrev!

En liten snabb uppdatering om vad som hänt sen sist:
* I fredags var jag på grillförfest hos Calle, det var jag, Karin, Charlotta, Emelie och Calle som va där. Himla trevligt, sen blev det utgång på de luxe. Kul där också, fast vi drack en hel del ute och jag och charlotta shottade precis innan vi skulle gå hem så dagen efter mådde man ju sådär..:)

* Lördagen blev lugn, jag och Karin var och åt nere i stan och då kom en fågel och attackarade oss. Den var helt störd, vi blev lite smårädda sådär.. gillar inte fåglar alls och nu efter detta gillar jag verkligen dom inte! På kvällen var det 25-års fest hos Fröken Cato, jag mådde inte så bra på kvällen så jag tog det lungt och drack ingenting. Men det var himla najs ändå, god kladdkaka och mkt trevligt att träffa gamla Aditro-människor från Växjökontoret! :) Tack Anna om du läser detta!

* I söndags var jag hos Malin & Jonas i Öjaby..  Vi var på H&M på samarkand o lite sådär o Malin gjorde en supergod lasange och sen åkte jag ner till mamma i Halmstad! Vi gick en promenad och kollade på film på kvällen, sen satt vi uppe och kollade på ritningarna o allt till stugan.. Förstår inte hur man ska kunna vänta tills påsk innan den ska va klar! Vill ha den nuuuu..! :)

* Igår, måndag, var vi i Göteborg. Kollade på kök och badrum till stugan på Vedum-butiken där. Finns så mycket snyggt att välja på men jag tror att vi hittade vad vi letade efter..:) Åkte även till ett stooort köpcentrum där som låg i Kungsbacka, det var 50 butiker eller nåt sånt.. Hittade en del, skor, linnen.. äsch kommer inte på mer just nu. Men kul var det! På kvällen gjorde vi pastasallad och så kollade vi på en film igen.

* Nu är det tisdag och idag har vi inte gjort speciellt mkt.. Var dåligt väder på morgonen men efter lunch blev det sol och då solade vi såklart. Blev mulet och då åkte vi en sväng till en bilaffär där jag köpte min gamla Polo för några år sen för att kolla på bil till min söta kusse Johanna som klarade uppkörningen igår, men dom hade tyvärr bara lite nyare bilar.. Åkte även till Eurostop en sväng men sen blev det sol igen så då åkte vi hem och solade lite mer. :) Nu ska vi snart till Frösakull och äta pizza på ett ställe där, sen ska vi hem o kolla på Allsången och Morden i midsomer.

Oj, det blev en rätt lång uppdatering..
Jaja, i morgon blir det en trip till Ullared om det blir dåligt väder, annars stannar vi hemma och solar och åker dit lite senare i sommar. På torsdag åker jag hemåt för jag ska färga mig hos Malin på eftermiddagen och sen får vi se vad som händer i helgen!

Så, nu vet ni vad jag haft för mig. Ska bli bättre på att skriva oftare i fortsättnignen, hihi.

Okaj hajdao!

Lugn dag.

Idag har inte blivit mkt gjort. Sov till halv tolv tiden, det var riktigt gött.. Men jag ska försöka vända tillbaka på dygnet snart, jag är ju vaken till tre varje kväll och då blir man ju trött på morgonen.

Kollade på Twilight filmen när jag vaknade, den är så himla bra så jag kan se den hur många gånger som helst..:)
Åkte in till stan sen, gick till Malins salong och gjorde henne sällskap när hon inte hade några kunder. Gick på stan sen ett tag med Anna och köpte två klänningar på Gina.. Men dom var billiga! Dock försökte hon i kassan ta dubbelt så mkt betalat som det kostade, och visst jag är inget mattesnille men jag reagerade faktiskt när hon sa "å då blir det 800 kr"...
Ack nej, mig lurar man icke! :)

När Malin jobbat klart åkte vi hem till henne och umgicks lite... Lotta & Magnus (malins föräldrar) var där också och dom passade lilla Elvira (malins brors barn) och hon är så himelens söt. Så hon underhöll oss hela kvällen :)

Nu kollar jag på Big Brother från 2002 som går i repris på tv400. Tycker ju att det är sjukt roligt, jag var helt besatt av det när det gick på tv.. Missade inte ett avsnitt. Roligt o se det igen!

Ser fram emot helgen nu! På fredag blir det grillhäng med Östersundsgänget, på lördag är det 25-års fest för min fina vän Anna Cato! Kommer nog bli en riktig kanonhelg.

Goder afton.
RSS 2.0