"Lika bra jag ligger kvar så kanske dom tror att jag ramlade med mening"

Fredagskväll. Jag gillar fredagskvällar! Utan tvekan veckans mysigaste. Precis hemkommen från Klasentorp, har varit ute hos Emelie och Christian o ätit goda fajitas (eller fachetas som mamma sa en gång, hehe) och kollat på Så ska det låta och Let´s dance. Vilken tur att Willy åke ut nu, det var faktiskt på tiden! Blev en hel del mys med lilla Molly, deras hund som jag passade en vecka i november när familjen Svensk/Eliasson va på solsemester. En galen men väldigt gosig vovve, som till på köpet käkade upp mitt lipsyl ikväll. Försvarets hudsalva smakar säkert smaskens, eller vad tror ni. På dagen idag har jag städat som en tok, så nu skiner lilla lyan igen!

Världens söstaste Mollsan.. Snälla, ge mig en hund någon!


Jag har inte fått jobba något mer förutom förra fredagen då, men dom ringde igår och ville att jag skulle komma dit på onsdag nästa vecka o skriva anställningsavtal och få schemat för sommaren. Ska prata lite lön o sådär också, jag är så sjukt dålig på att "skryta" om mig själv så det slutar väl med att jag får en tia i timmen eller nåt.. Hoppas att jag får jobba lite nu innan sommarn också.

På söndag fyller jag 24 år. 24 år! Vad hände? Ska i alla fall ha lite födelsedagsfest i morgon med några nära o kära. Kör en utgång på det också, va alldeles för längesen nu! Charlotta är hemma och hälsar på från Lund i helgen, så det ska bli riktigt kul o träffa henne i morgon.

Läste förresten en massa gamla statusuppdateringar på facebook igår. Shit va jag skratta! Så mycket minnen från Östersund. Bland annat citatet där uppe, "Lika bra jag ligger kvar så kanske dom tror att jag ramlade med mening." Ja vilken afton.. Och ett annat roligt minne va när jag, Angelica och Steffi står på min balkong i ösd och angelica kläcker ur sig "Hörrni, tycker inte ni att himlen känns lite längre ner här?" What liksom? Ja, roligt va det.. Minns ni tjejer?

Nu ska jag ringa Steffi o prata lite skit, sen blir det sängen! Eller ja, förmodligen ett par avsnitt av Vänner först. Är på säsong 9 nu så har bara en säsong kvar sen. Vad ska jag göra då? Skaffa mig ett liv?

Ha en trevlig helg allihopa!

Åsvägen 24, Halmstad.

Har varit i Halmstad igår och idag och kollat när huset har börjat byggas. Riktigt roligt och nu längtar man ju ÄNNU mer till sommarn!
Lite bilder...

Framsidan på huset.


Vardagsrummet.


Vid dom tre fönsterna ska matsalsbordet stå, o längst till vänster soffan.


Det stora fönstret är mitt sovrum!! =) Sen till höger är det toalett och mamma o pappas sovrum.


Mamma i det blivande köket.


Daniels sovrum över köket, på loftet.


Baksidan.


Framsidan igen när allt tak är på plats. Ska dit en inglasad altan med balkong över på västersidan så det kommer se helt annorlunda ut när det kommer dit. Just nu ser det lite knäppt ut..


Avslutningsvis kan jag visa en härlig bild på havet! Ge oss sommar nu nu nu!


Hörde förresten att det var audition till Körslaget i Växjö ikväll. Vet några stycken som va där och sökte men vet ingen som kom med.. Hoppas att man känner någon eller några som klarade det, då måste man ju sitta som klistrad varje fredag sen när det kör igång! (kör igång... haha, där va jag fyndig..=))
Någon som vet någon som kommit med?

Nu ska jag snart krypa ner i bingen, är riktigt trött.. Sov inte superbra på hotellet plus att jag inte är så van att gå upp vid halv åtta.. =)

GOD NATT!

Idag är det fredagen den femte mars...

...och vet ni vad jag har gjort? Jobbat! Det var inte igår kan jag lova. Jobbade en dag i november nångång men det var ju ingen höjdare men så idag var det alltså dags igen. Var riktigt kul och jag tror absolut jag kommer trivas där! Det är på ett gruppboende för personer med olika utvecklingstörningar och funktionshinder, tex down syndrom och autism. Det är ingen heltidstjänst, dom ville egentligen inte ha mig förrän till sommarn.. men det var dåligt med vikarier där nu och det behövs ofta folk som kan komma in och jobba då och då så jag fick börja redan nu! Hoppas jag får många tider, för jag är såå sugen på att jobba jobba jobba!

Nu är jag precis hemkommen från Öjaby, det obligatoriska fredagsmyset stod på schemat även idag. Blev tacos, let´s dance och en runda pokerfejs! Snart ska jag gå och lägga mig för jag är helt slut.. Efter EN arbetsdag! Men skyller på att det var nytt jobb och att det är mkt att lära.. då blir man faktiskt trött! :)

I morgon ska jag och Malin fixa naglarna på dagen, kan inte bestämma mig för hur jag vill ha dom denna gången. Men tror det blir rosa tippar igen, trivdes himla bra med det! Sen på eftermiddagen kommer mor och far in och ska äta hos mig och pappa ska hjälpa mig att sätta upp min rullgardin som rasade ner med dunder och brak i morse. Tur att man har en händig pappa! Bra att ha när man inte har en händig karl till hands...
På kvällen i morgon ska jag, Malin och Stina gå på bio. Farsan. Har hört att den ska va väldigt rolig och bra så det hoppas vi på!

Då återstår det bara för mig att önska alla en solig, skön och...

En bulle i ugnen!

Hej!

Nyss hemkommen från Öjaby. Har tillbringat dagen tillsammans med Malin & Anna och vi har bakat! Gjorde lite olika muffins, vanliga vanlij, choklad, hallon/vanilj och choklad med marabou-bitar i. Bakade även kanel- och vanlijbullar. Blev supergott alltihop! Vi funderar på att starta ett bageri.. Det ska isf heta "En bulle i ugnen". Mmm.. tror det skulle bli succé. :)

Var ju ett tag sen jag skrev nu och det har säkert hänt en hel del sen dess.. Kan ju berätta lite om helgen som var! I fredags var det, som alltid, fredagsmys ute i öjaby. Alexa och Olof och även Malins föräldrar var med denna gången. Hade himla trevligt, dock pratade vi så mkt så vi såg inte så mkt av Let´s dance. Fick istället kolla reprisen i lördags :)
Ja och i lördags på dagen så va Stina hos mig. Hon hjälpte mig att fixa håret o sådär inför kvällen då det var dags för Uffes inflyttningsfest. Riktigt trevligt var det! Tror vi va 24 personer, rätt trångt men det gick bra! Vi var några st som höll ut extra länge och va kvar till kvart över fem.. Då kände vi att det fick va nog. Dom bästa kommentarerna kläcks ju även så sent.. Det roligaste va nog ändå när Uffe ska försöka hitta Siffermelodin eller va fasen den heter.. Då sjunger han "Ett plus ett är ett. Ett plus två är två!" (ska ju va gånger...) Då skrattade vi kan jag lova! Sen kläcker han en till, liknande... "Han sjunger ju verkligen hela multiplikationstabellen. Typ sju gånger sju är... 60 nånting!" Moahaha.. Tycker det är lika kul fortfarande. Men man kanske måste varit där för att förstå, vad vet jag...:)

Å vet ni förresten vad jag gjorde idag.. Mitt i allt bakande och donande så MISSAR JAG HELT ATT DET ÄR DHW IDAG! Hur kan jag va så dum?! Nu får jag vänta enda tills söndag för att se reprisen.. För jag tänker inte betala för att se det på Kanal5play, det kan dom bara glömma..:) Jaja, vad är väl en bal på slottet..

Slänger in en fin bild på mig och Korven som avslutning! Innan ikväll när vi bakar. Kände att vi va värda en liten paus medan bullarna gräddas :)



Over and out.

RSS 2.0