Helgen som gått..

Ja. Jag lever. Har bara inte haft någon lust att blogga alls senaste tiden.. Inget kul att skriva om heller. Funderar på att lägga ner bloggen men har inte bestämt mig än. Återkommer om detta!

Nu har det i alla fall varit påsk! Och vilken påskhelg! Helt underbar. Två fantastiska damer har varit hemma o hälsat på i helgen, Charlotta som bor i Lund och Hanna i Stockholm. Kan ju berätta lite vad vi hittat på...

Torsdag. Fixade naglarna på dagen, denna gången blev det svarta tippar med några vita blommor.. Sen ringde Challan o frågade vad jag skulle göra på kvällen... Jag hade inga planer så då tog hon tåget hem och jag hämtade henne på stationen. Vi åkte o hämtade pizza sen gick vi till Uffe o drack vin o spelade tp.

Fredag. Påsklunch med släkten i Huseby. På kvällen blev det såklart utgång.. Jag, Challan, Hanna o Sofie va hos Uffe på förfest, där va det rätt många av hans kompisar också. Riktigt trevligt, gick vidare till deluxe och där va det också kul! Många man kände och trots att vi kom dit redan lite efter elva gick kvällen så himla snabbt. Så när dom stängde kände inte riktigt för att gå hem o sova så vi drog på efterfest hos några av charlottas kompisar som bodde nära mig. Mindre trevligt men det räknas inte, kvällen va ändå lyckad :)

Söta damerna Hanna och Sofie i fredags.


Lördag. Inte på topp när jag vaknade direkt.. Hängde mest i min lägenhet hela dagen tillsammans med Stina och Challan. Det enda vi orkade göra va att sola lite på min balkong och åka o köpa glass. Men en riktig mysdag.

Söndag. Utgång igen, tillsammans med Challan och Hanna. Lite senare kom även Annas kompis Elin till förfesten (hos uffe) och gjorde oss sällskap, riktigt trevligt. Daniel följde också med ut sen, gick till deluxe såklart. Det var "Local Heroes"-kväll där vilket betyder att några band från växjö spelade.. Riktigt dåliga va dom faktiskt, allihopa.. Så kvällen slutade rätt tidigt. En rolig sak som hände va dock att jag kallade Hannas mamma för mamma när hon skjutsade ner oss till deluxe.. "Tack för skjutsen mamma!" sa jag när vi hoppade ur.. Jag som bara träffat hennes mamma kanske två gånger förut. Jaja, roligt va det i alla fall..:)

Och sen va det måndag o då åkte vi ut till föräldrarna som kommit hem från Halmstad. Jag sov där för hade inget att göra på kvällen och även, trots att jag inte vill erkänna det, för att jag va lite rädd för att sova själv i min lägenhet nu när det varit två mord i växjö i helgen, ett va rätt nära där jag bor.. Jag är sjukt mörkrädd och kan skrämma upp mig själv rejält. Men ikväll ska det nog inte vara några problem, hon sitter ju bakom lås och bom och jag har låst båda mina dörrar (har en extra innedörr)

I morgon ska jag och mamma åka till Kosta Outlet och sen vidare till Kalmar för att gå på Ikea samt hälsa på kusinen och sötaste lilla Elliot! Ska bli najs.. Mamma ska köpa lite kaffekoppar på kosta outlet och jag ska handla lite på ikea. Tavelramar och några hyllor. Inget mer. Absolut inget mer.
På fredag ska jag, Anna, Sandra, Daniel och Oskar åka till Lund för att gå på Markus Krunegård. Och för att hälsa på Charlotta såklart! Det är tack vare henne vi åker ner, hon har lyckats övertala oss.. Eller hon har övertalat mig och jag har övertalat dom andra rättare sagt :) Kommer bli riktigt trevligt tror jag!

Kan förresten slänga in en bild på mina hyllor i köket.. Köpte nämligen två st Marimekko-burkar igår på Melab i Moheda. Syns inte särskilt bra på kortet.. men den lilla har jag te i och i den stora kaffe. "Home sweet home" texten köpte jag sist jag och mor va på Kosta Outlet. Tyckte det blev rätt fint! (väldigt konstigt ljus på bilden dock..)



Nu ska jag duscha och sen försöka sova! Har sett klart på alla Vänner-avsnitt nu så nu har jag inget att göra hela nätterna längre.. Kanske köpa mig en ny box? Någon som har något förslag?

Förresten, jag jobbade två dagar förra veckan också. Gick riktigt bra!
GODNATT!

RSS 2.0