Oslo!

Vilken helg vi har haft! Jag och Anna har varit och hälsat på Sandra i den norska hufvudstaden. Har verkligen haft en supernajs helg.. Varken orkar eller känner för att skriva särskilt mkt just nu men kan bara berätta lite snabbt vad vi hittade på..

..tog bussen från ett regnigt halmstad vid åtta i lördags morse och kom fram till ett soligt oslo vid lunchtid, och då mötte vi upp Sandra. Gick o satte oss på en uteservering för lunch och ett glas vitt. Satt där i säkert två timmar, det var så varmt och kändes faktiskt som sommar på riktigt för första gången detta året. På kvällen i lördags blev det utgång, då kom även min norska kusin Tina som bor i Oslo och gjorde oss sällskap! Kjempegöy att träffa henne! En galen förfest hade vi med bl a en danstävling som urartade en aning.. Men shit va kul de va! :) Kul utgång också.
I söndags, igår alltså, var vi lite bakis.. Men tvingade oss ut i solen för att turista lite! Lallade runt på karl johan, kollade in slottet o hängde hänget nere vid hamnen. Vilken fin stad oslo är! Love.
På kvällen blev det tacos och filmmys!
Idag tog vi bussen hem igen vid elva och va hemma i växjö lite efter sju någongång. Lite smådrygt att åka buss men det gick ändå oväntat bra. Billigt också!
Bilder kommer en annan dag när jag orkat lägga in dom på datorn :)

Nu ska jag duscha och sen sova sova sova. Kos og klem!

RSS 2.0