Kung Winnerbäck!

Vet ni? I morgon kommer min kära vän Stephanie hem från Östersund o hälsar på! Det ska bli så kul! Så nu blir det en utgång som heter duga på lördag =)

Det har öppnat en ny nagelsalong här i stan som heter Citynails eller nåt liknande (ligger i Linnégallerian) och gissa vilka som ska dit i morgon? Jo, jag och Malin såklart! =) Det är en thailändsk salong och dom som jobbar där kan knappt ett ord svenska men dom är superbilliga! Kostar bara 465 kr för en förlängning med gelé eller acryl och återbehandling kostar 250 kr. Tillskillnad då mot de andra salongerna i stan som tar 850 kr första gången och 500 kr för återbehandlingen. Hoppas nu bara att dom är bra också! Men när jag gjorde mina naglar i Bangkok så satt som som berget och har aldrig varit så fina! Så håller tummarna nu =)

Nu är det bara två dagar tills mor och far kommer hem från Thaithai. Jag har tyvärr lovat att hämta dom på flygplatsen, vill egentligen inte för kommer få sån ångest eftersom dom kommer vara så bruna! Inte okej alls. Men jag och Malin har ialla fall varit och fusksolat lite idag men man kommer ju ändå se ut som ett spöke bredvid dom. Är sjukt sugen på att ta en restresa och bara sticka iväg till något soligt ställe nu! Någon som är på?? =)

Kollade en liten snabbis på P3 Guld innan, och SJÄLVKLART vinner Lars Winnerbäck dom tyngsta priserna, guldmicken och årets artist! Inte så oväntat men ändå.. ;) Härligt!



Trevlig kväll!

En snabbis!

Tänkte bara skriva lite snabbt nu såhär på kvällskvisten..

Nyss hemkommen efter ett mkt trevligt restaurang- och biobesök med fin fina vänner. Filmen var riktigt riktigt bra, dock så måste jag nog ta och läsa boken för tydligen är det inte riktigt samma handling i boken som i filmen. Nu tycker jag ju att Joel Kinnaman alias "JW" och "Frank Wagner" är ÄNNU snyggare. Förmodligen för att han inte är en sån riktig "hunk" utan bara riktigt jäkla snygg. Ja, ni förstår säkert.. för jag tror inte direkt att jag är ensam om att tycka det... =) Men absolut måste jag rekommendera filmen, gå o se den! Och till er som fortfarande inte sett Avatar.. Gör det för guds skull! Den är så fin o bra.

I morgon åker Daniel och Josefin till Thailand och stannar där i fyra veckor.. Sinnesjukt orättvist! Men kul för dom....

Nehepp, nu ska jag snart krypa ner i sängen o läsa och försöka sova hyfsat tidigt. Hoppas jag drömmer om att jag är i något varmt exotiskt land med Joel Kinnaman. Godnatt!

Come on Barbie, let's go party!

Nu är jag ute i Torpsbruk och ska vattna blommorna eftersom mor och far fortfarande är i Thailand! Jag drömde för något natt sen att jag var med dom.. Behöver sol och värme NU!

Idag har jag varit hos Uffe i hans nya lägenhet en sväng.. Hjälpte till att packa upp alla köksgrejer och sådär. Kommer bli superfint när det är klart, verkligen fin lägenhet!

Strax ska jag åka in till stan igen, ska hämta upp Malin så ska vi åka och fusk-sola lite. Det behövs kan jag lova, har nog aldrig varit såhär blek förut! Är i princip genomskinlig. Så fredagsmyset börjar med solning och sen ska vi fortsätta mysandet med god mat och Let´s dance hemma hos Malin.
I morgon ska vi ut och käka ett gäng på Akropolis och sen ska vi gå på Snabba cash. Äntligen har den premiär! Den ska ju vara riktigt bra och sen gör det ju inte heller något att Joel Kinnaman är med! Vilket ögongodis alltså.. =)



Med andra ord så blir detta en vit helg. Kan nog behövas ibland! Men samtidigt tråkigt.. Förra helgen hade vi så sjukt roligt! Först va vi hos Uffe på utflyttningsfest, drog vidare till De Luxe och sen var det efterfest hemma hos Oskar. Så förbannat rolig efterfest! Alla dansade som galningar, framförallt roligt var det när det bara var jag, Anna, Angelica, Uffe och Oskar kvar.. då drar vi igång 90 tals hitsen på högsta volym och står i en ring och hoppar och sjunger med. (Anna skriker: ALLA måste hoppa!!) Roligast var nog ändå när Oskar och Uffe är barbie-Ken och sjunger med i "Barbie girl".. Ja shit va vi skratta! =)

Nej nu fick jag bråttom, ha en trevlig helg allihopa så hörs vi snart igen!

Thai thai... Thailando!

Nu är min käre mor och far i Thailand.. och jag är så FRUKTANSVÄRT avundsjuk! Speciellt när det är så mkt snö och så otroligt kallt ute! Idag höll man ju på att förfrysa både nästan och benen.. Förstår inte riktigt hur jag stod ut att bo i Östersund hela förra vintern. Där var det ju alltid kallt och ofta runt 20 minus.. Brrrr!!

Jag sitter iallafall här och drömmer mig tillbaka till senaste gången vi var i Thailand.. Så underbart! Här är några bilder...

Fint som snus!


Jag på bamboo-island.


På Phi phi och förtär alkohol o kollar in en av alla obligatoriska fireshows.


Mina axlar blev lite burned... men jag vart glad ändå =)


Vackert...



Vill åka dit nu nu nu!

Ikväll har Malin och Jonas varit hos mig, vi lagade tacos, kollade på let´s dance och sen spelade vi bowling, golf och tennis på Wii.. Det är rätt roligt faktiskt! I morgon vill jag åka till Ikea men jag ska bara hitta någon som vill åka med mig först.. Sen på kvällen blir det lite avkedsfest hos Uffe. Inte avsked av Uffe då utan av hans lägenhet. Han flyttar till ny lya om en vecka, bara några hundra meter från mig! Så nu blir vi grannar. Känns tryggt o ha en bror så nära =) Innan bodde ju jag och Daniel grannar på Västergatan, det var bra för då kunde jag och Mimmie låna hans bil, hihi.

Nu ska jag ringa Steffi o prata lite skit innan det är dags o sova. Ha en trevlig helg alla ni som läser!

Ge mig sommar!

Efter massa tjat tänkte jag uppdatera här lite granna.. Har faktiskt knappt suttit vid datorn senaste två veckorna så därför jag inte bloggat något om ni undrar! Men framförallt har jag inget roligt att skriva heller...

... men okej, lite snabb uppdatering vad som hänt sen sist då! Julafton var mysig som alltid, fick fina paket och jag tror att klapparna jag gav bort också uppskattades! Juldagen blev det utgång såklart, först va vi ett gäng tjejer hemma hos mig o spelade spel, lekte lekar och sjöng singstar. Gick vidare till Broder Daniel för vidare förfest och tillslut gick vi till De Luxe. Rolig kväll och trevlig efterfest! På annandagen vart man inte lika pigg men vi hade redan köpt biljetter till dellan då också så då fick man ju pallra sig dit. Var väl helt ok ändå, har alltid kul på dellan!

Sen vart det ju nyår också, det firades med fina vänner hemma hos Anna! Mycket trevlig kväll med trerätters, mr twister, singstar och massor med champange! (vi var sex personer och vi hade säkert tio flaskor skumpa, haha)
Igår var vi ute igen, förfest hos mig såklart och sen gick jag, Karin och Charlotta till deluxe.. också såklart. Var en trevlig förfest, mindre trevlig ute och sen en trevlig efterfest hemma hos mig med tjejerna och grannen o hans vän! Blev sent som vanligt..

Nu ikväll har jag och Anna varit på bio. Vi såg AVATAR. Alltså jag hade ju hört att den var bra, men SÅÅ bra trodde jag inte den skulle va! Helt fantastisk. Se den om ni inte redan gjort det!

Skönt tycker jag att julhelgen o allt stök är över, även om det varit väldigt mysigt o trevligt! Men nu vill jag bara ha sol, sommar och Halmstad!

Nu blir det sängen! GOD FORTSÄTTNING PÅ ER ALLIHOPA!
RSS 2.0