deck the halls with boughs of holly, fa la la la la la la la la...

i got it!

igår hade vi damer pepparkakshusbakning (långt ord, yes?) hos malin! mycket roligt men samtidigt mycket tråkigt. eller mest irriterande faktiskt, det blir ju aldrig som man vill! men husen blev rätt fina tillslut ändå och jag och steffi tog med oss våra hem. så nu luktar det pepparkaka i hela lyan, men julstämningen blev iaf ännu bättre!

mitt


steffis


malins


och sen har jag en liten nyhet att berätta. från och med 5e januari har jag ett nytt jobb! det är som personlig assistent åt en kille här i växjö som är 10 år. först va jag på intervju på Olivia personlig assistens, efter några veckor fick jag träffa föräldrarna till denna lilla killen. dom gillade mig så idag fick jag även träffa killen för det är ju trots allt han som bestämmer i slutändan vem han vill ha. o jag fick det! ser verkligen fram emot det, han va så himla söt o rolig så vi kommer nog få skitkul ihop!

nu ska jag sova. godnatt!

Så mörk är natten i midvintertid...

...men se, då naklas Lucia!
Ja idag är det Lucia och snart är det för gudsskull julafton. Vart tog tiden vägen? Jag minns när man var liten så kändes december som en evighet, nu bara försvinner dagarna.

Jag har nog aldrig haft sån här julkänsla förut dock! Beror förmodligen på all snö, den härliga julmusiken, lussekatterna, knäcken, pepparkakorna och all glögg som vi har fikat med på sista tiden! Så himla mysigt. Igår och idag har jag även skrivit alla julkort jag ska skicka.. vem vet, kanske just DU får ett på posten! ;-)

Har tagit lite kort på julfeelingen i lägenheten..










bingolottos julkalender, en självklarhet! :)


har bara hunnit slå in två klappar än..








sist men inte minst, det obligatoriska skithusapappret! :)



Ser även fram emot nyår så himla mycket. Detta året ska jag, mina bröder och våra bästa vänner åka till vår stuga i Halmstad o fira. Mor och far är utomlands då så jag vi har fri tillgång till stugan. Vem vet vart det kan sluta..?! Nejdå, vi är så lugna och fina så.. :) Kommer iaf bli skitkul tror jag!

Nu ska jag åka o sola och ikväll blir det mys i öjaby hos bästaste mallan!
Tjipp!
RSS 2.0