B-party!

Igår var det födelsedagsfest hos Erika! Det var mycket mycket trevligt, man har alltid lika kul när man träffar den damen. Sen blev det utgång på Terassen och det var riktigt trevligt där också! Träffade massa Alvesta-folk o det är ju alltid kul. Glömde ta kort igår, typiskt! (har bara ett supersuddigt kort på erika när hon har hela munnen full av marshmallows, haha)

Ikväll har jag varit hos Malin och Jonas, ovanligt va? :) Vi har varit och kontrollmätt i min lägenhet så jag kan beställa köket i morgon. Spännande spännande!

Nu är det sovdags.. Godnatt gott folk!

Zzzzzömnproblem!

Har ett litet problem.. jag kan verkligen inte sova tidigt! Varje kväll tänker jag "å ikväll ska jag gå o lägga mig senast elva".. men gör jag det? Nope. Konsekvensen blir ju att man sover bort halva dagen istället.. Jaja, jag ska verkligen försöka bättra mig!

Det blev inte så värst mkt fredagsmys ikväll. När jag kom till Malin o Jonas höll dom på o fixa o dona med huset, Jonas gjorde nåt med taket och Malin målade.. Så det vart bara att ta på jobbhandskarna o hjälpa till o måla! Det är kul faktiskt, skönt o känna att man gör någon nytta när man är arbetslös.. :)
Sen åt vi lite sen vart klockan mycket så jag for hemåt. Återigen tänkte jag gå o lägga mig tidigt, men icke sa tokke..

Förresten, har glömt berätta! Jag fick tillbaka min underbara och älskade iPhone i går! Lyckan är enorm! Har nog aldrig haft en bättre leksak i hela mitt liv.. hihi.

Nehe.. nu ska jag snart krypa ner i sängen o läsa några kapitel ur min bok jag läser för tillfället, "En shopaholic får en syster". Gillar den serien. Man blir ju tokig på henne, Rebecca Bloomwood, men samtidigt är hon väldigt rolig. Har ni inte läst dom böckerna? Gör det i så fall! :)

I morgon blir det fest o utgång! Tjohoo!

De tre första böckerna i serien..



Den fjärde som jag läser nu. Godnatt!

Har lite bråttom...

...så det får bli ett kort inlägg! Ska alldeles strax in till Malin & Joppe på lite fredagsmys. Blir väl film och matlagning antar jag, det är perfekt såhär på fredagskvällen..
Ser fram emot i morgon också, då blir det födelsedags-förfest hos Fröken Sjödahl och sen klackarna i taket på Loft! Riktigt skoj kommer det nog bli! Frågan är bara vad jag ska köpa till den lilla damen i present.. Erika, läser du detta får du gärna komma med förslag! =)

Nu ska jag sätta mig i goffen och brumma in till stan! Tjarå!

Ikea.. igen!

Yepp, idag har jag och mamma varit på IKEA..tog hela dagen ungefär! Vi har nämligen kollat ut och ritat upp mitt nya kök! Var i min lägenhet innan vi åkte och mätte o donade, saknar min lilla lya som fasen.. Ska dit snart igen och kontrollmäta innan vi beställer köket så allt stämmer. Å vad jag längtar nu!

Var nere hos Karin en runda nu ikväll, och vi bestämde att vi ska åka på kryssning med "Färjan-båten" den 23-24 september.. Karin hade bokat den resan för länge länge sen, men personen som skulle åka med ska inte med längre så nu tar jag den platsen istället. Kommer nog bli galet kul! Har aldrig åkt på nåt sånt innan men efter man har sett på TV så verkar det ju va himla kul ju =)

Ikväll blir det sängen tidigt! Okaj hajdao!


Lasse W...

... släppte en ny singel i fredags för er som missat detta! "Jag får liksom ingen ordning" heter den.. Helt nytt sound, men fortfarande lika lovley. Kan knappt vänta tills hela albumet kommer ut den 21 september.. "Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen" heter det.. Jag har redan bokat ett ex på internet som jag får hemskickat den 21:a.. Som sagt, längtar!

Idag har jag varit i Öjaby och jag och Malin har målat framsidan på deras hus. Himla fint blev det! Anna kom även förbi lite senare och då gjorde vi våfflor och kollade på "Män som hatar kvinnor." Våfflorna var mumsiga och filmen vart lika bra som sist! I morgon ska jag färga håret klockan 11, vilket innebär att jag måste gå upp klockan halv tio ungefär.. Sjukt tidigt för min del!

Det var allt jag hade på hjärtat för idag. På återseende!

Moheda-dagarna!

Igår var en helkul dag! Hämtade Malin i Öjaby när hon slutar jobba sen åkte vi hem till Bruket. Gjorde oss i ordning, spelade lite kort, kastade pil och började dricka lite smått vid fem tiden. Vid halv åtta nångång kommer resten av gänget.. Tror vi var ungefär 20 personer som trängdes och hade det mysigt på altanen. Blev en hel del sång som vanligt när Klasentorps-gänget är med! Åkte ner till Moheda och öltältet vid halv tolv kanske och där nere var det också himla kul! Träffade massa personer man kände och det är ju alltid trevligt.
Som sagt en helkul dag, längtar redan tills nästa år!

Idag har jag och Anna haft en härlig bakis-dag.. Trots att vi inte varit särskilt bakis alls. Vi har gjort vår suuuupergoda pastasallad och kollat på två filmer.. Monsters Inc. och Hitta Nemo. Det var dom bästa filmerna hon hade hemma och vi har fått oss ett och annat gott skratt kan man säga!

I morgon ska jag till Malin och vi ska måla framsidan på deras hus.. Jag är lite nervös, jag har aldrig målat hus förut. Men det går förhoppningsvis bra!

Nu blire´ snart sängen för min del! Nattinatt!

fredag baby!

Puh! Nu har jag städat huset och håller på o tvättar. Märks att jag inte är så van att städa nu för tiden för det var himla jobbigt och förbaskat tråkigt. Men jag lovade mamma och bor man hemma så är det klart man måste städa ibland!

Vaknade i morse av att jag fick sms från Lotti.. Hon och Nicklas har fått en liten pojke i natt! Så otroligt roligt! Ett stort GRATTIS till dom båda!! Det var lite konstigt för jag har drömt om Lotti hela natten.. så det var nästan som jag kände detta på mig! =)

Här var den bästa bilden jag kunde hitta på oss.., Haha! Hanna, jag och Lotti för ett par år sedan.

Ser ju inte riktigt klok ut någon av oss, men vad gör det.. =)

Nu ska jag hänga upp lite tvätt, duscha och sen åka in till stan för att sola och umgås med Malin. För ovanlighetens skull.

Återigen, grattis till familjen Granquist Berglund!

IKEA!

Nu ligger jag i sängen i Malin och Jonas gästrum och bloggar lite.. Dom två tröttisarna ville ju sova men inte jag inte.. =) Så går det när man vänt dygnet, ska jobba på att vända tillbaka det snart kanske? Jag ska sova här för jag och Malin ska till IKEA i morgon tidigt så därför var det onödigt att åka hem.. Känns som när man var liten och skulle sova hos en kompis första gången.. hihi!

Idag har varit en trevlig dag! Gått på stan med Steffsan, Challan och Stina, handlade lite med än det var tänkt.. En stickad tröja i olika färger, hårband, öronhängen och en svart lång kofta på Gina, leggins och hårband på Lindex och en finfin herrklocka på Ur & Penn. En klocka har jag tänkt köpa hela sommarn så nu har jag äntligen gjort det. Ska bara vänja mig att ha den på också, väldigt ovant när man aldrig brukar ha klocka annars! (bild kommer när phonen är tillbaks)
Ikväll har jag varit här hos M & J. Vi har kollat på film, Wallander pyramiden.. Den vart bra men Malin somnade! Typiskt.
Blev ingen utgång ikväll för Challan skulle toffla... Haha! Nej, det får hon så gärna..;) Blir förhoppnigsvis en sista utgång nästa onsdag istället.

Just nu längtar jag tills jag får min lägenhet så jag får ont i magen.. Förstår inte vad jag tänkte med när jag lovade tjejen som bor där att få ha den hela september också? Jag visste ju att jag skulle flytta hem?! Aja, hoppas tiden går fort nu i alla fall.. Sen är ni alla välkommna på åter-inflyttningsfest! Förra inflyttningsfesten vart ju himla rolig så varför inte köra en favorit i repris? =)

Nu ligger Korven här bredvid mig i sängen och snarkar så gott.. Det verkar som jag kommer få en rumskompis inatt. Mysigt..! (Korven är malins katt för er som undrade, hihi)

Nu ska jag sova så jag orkar med IKEA i morgon. Godnatt mina skatt(er).. eller nåt.

Myskväll i Öjaby.

Ingen som klagat på nya texten så då behåller jag! =)

Kom precis hem från Malin. Vi har varit på stan en sväng, solat på Teleborg och sen hängt hemma hos dom i Öjaby.
Mysig kväll som alltid när man spenderar den med Malin J P!

I morgon ska jag gå på stan med Stephanie som kommit hem från Mallis då. Hon lär ju bara brun som en pepparkaka så jag kommer se ut som en blekfis bredvid henne.. Sen åker hon till Östersund igen på torsdag så det blir en snabbträff sen vet man aldrig när vi träffas igen! 
I morgon kväll blir det förmodligen utgång med Charlotta.. Hon flyttar till Lund nästa vecka så vi får passa på. Jag kommer bli lite ledsen i ögat när hon flyttar.. men det är tur att Lund är nära så kan hon komma hit varje helg om det är så, hihi!

Nu kan jag inte sitta här längre, det är faktiskt So you think you can dance på TV... Bye bye!

vad tycks?

tycker ni att den nya texten är jobbig att läsa? säg till i så fall, så byter jag tillbaka! men jag tyckte den va himla fin.. =)

väntar även på att kusin vitamin ska göra klart min header.. kommer nog bli great då!

ett jobb hade suttit fint...

Idag är första dagen som jag känner mig missnöjd med att vara arbetslös. Innan har det varit så glassigt och skönt, men idag har det varit hemskt! Har inte gjort någonting alls idag, endast suttit vid datorn, kollat på film, läst o städat lite.. Hur kul jul är det? Inte kul jul alls om du frågar mig. Så nu blir det att ta tag i att söka jobb! Det ska jag ägna dagen åt i morgon så får vi se om jag hittar något..

Börjar även bli sjukt less på att bo ute hos föräldrarna i Torpsbruk.. Vill så gärna ha tillbaka min lägenhet nu nu nu men jag får inte den förrän sista helgen i september.. Förstår inte riktigt hur jag ska kunna stå ut. Har även bestämt att den ska renoveras en del innan jag flyttar tillbaka också.. Ska tapetsera överallt och då spakla igen alla småhål som varit.. Ska även riva ut köket och in med nytt, det ska bli riktigt skoj! Förhoppningsvis kan kaklet vara kvar för det är ju ändå helt ok och ganska nytt, men går det inte så får det bli nytt kakel också. Så nu måste jag snart bestämma vilket kök jag vill ha för det måste ju beställas.. Jag och Malin ska ändå till IKEA på torsdag så ska passa på och kolla då. Å jag längtar!

Trist att jag inte har ngn kamera/mobil nu för annars hade jag kunnat visa bilder från kräftskivan i helgen.. Eller jag gör så att jag snor några bilder från brorsan vetja.. =)

Anna, jag och Uffe i båten i fredags natt.


Anna är nöjd över alla kräftorna vi fick!


En del av gänget som åt upp vår fångst i lördags.



Nu är det sovdags igen! God natt, good night, gute nacht, buenas noches.. osv!

Ekna baby!

Nu är jag helt slut efter en mycket trevlig helg!
I fredags var jag, Anna, Uffe och Kristoffer själva ute i Ekna och fiskade kräftor. La i burarna när vi kom dit vid åtta tiden, sen vittjade (tror jag det heter)vi  först en gång vid midnatt och sen en gång till vid halv sex på morgonen. Blev inte mycket sömn den natten men en hel del kräftor fick vi!
Sen igår kom resten av gänget ut, vi var runt 20 stycken.. Var ju inte kanonväder igår direkt så det fick bli ett partytält men det funkade jättebra. Åt, drack och sjöng hela natten lång.. Himla trevligt var det! Gick och la oss vid halv fyra tiden så inatt har det inte heller blivit speciellt mycket sömn.. Kanske därför jag knappt kan hålla ögonen öppna nu?

Ikväll har jag varit hos Mallan och Joppe i Öjaby och kollat på lite film och på deras nya garageuppfart.. Nu kan dom äntligen ställa bilarna där! =)

Nu väntar en lugn vecka, måste vila upp sig inför årets händelse till helgen.. MOHEDA-DAGARNA! =) Brukar vara riktigt roligt så hoppas på det även i år. Vi ska vara ett rätt stort gäng här ute i Bruket på lördag och förfesta, kommer nog bli kanon!

Nu är det dags för sängen..!

Förresten, har varit utan min älskade iPhone i en vecka nu.. och jag blir snart tokig!! Håller tummarna på att jag får en ny inom kort.. Godnatt!

jag är lite imponerad...

...av mig själv faktiskt! Jag kom på i natt när jag inte kunde sova att jag ville nog ha en schackrutig bakgrund på min blogg. Så nu gav jag mig tusan på att klara det själv. Och det gjorde jag! Fint va? =)

Strax ska jag in till stan och träffa Fröken Cato som är på besök i staden över helgen. Vi ska shoppa shoppet och fika! Sen bär det av till Ekna senare i eftermiddag/kväll!

Ha en trevlig helg allesammans!


Fix och filmhäng med kusinvitamin!

Nu har jag äntligen fått hjälp av Johanna att fixa min blogg lite.. Just nu är den kanske inte så rolig, men finare än förut.. Men hon ska även hjälpa mig att ändra "headern" så det blir lite bilder där och så.. Kommer nog bli finemang när det är klart! Tack sötis!

Idag har jag som sagt umgåtts med Johanna hela dagen nästan.. Först var jag inne i stan och var på ett möte på Arbetsförmedlingen. Måste ta tag i mitt liv nu och försöka skaffa ett jobb. Känns som jag tar vad som helst snart för det är inge kul längre att vara arbetslös när alla börjar jobba. Men jag har haft en underbar sommar, så det var verkligen rätt period att bli arbetslös på!
Efter det så hämtade jag kussen hemma hos henne så körde vi hem till mig i Bruket. Johanna fick köra, hon klarade sitt körkort förra veckan så det var första gången jag åkte med henne. Hon var superduktig! =) Hemma så fixade vi lite med bloggen och kollade på film, sen åkte vi in till Malin och kollade på film där också. Taken var riktigt bra, precis som alla säger.

I morgon åkte vi till Ekna, jag, Anna, Uffe och Kristoffer. Så imorgon blir det lungt, vi ska fiska kräftorna o sådär på natten. Men på lördag kommer resten av gänget och då blir det nog riktigt holabalo som det brukar!

Nu är det sovdags så man är pigg imon. I helgen blir det nog inte särskilt mycket sovande skulle jag tro...

Förresten...
...ett STORT grattis till Anne som fyller 30 år idag! Hurra hurra hurra!

Mys med Mallan

Precis hemkommen från ännu en heldag med min kära vän Malin! Hon har varit ledig både idag och igår.
Igår var vi först ute i Klasentorp och fikade hos Emelie och dom två små busfröna Elias och Melvin. Dom är så himla roliga nu, har nyss fyllt två år och dom springer runt och busar och pratar hela tiden. Efter det åkte vi in till Öjaby, vi fick ett litet ryck att städa uteplatsen. Så där hade vi att göra ett tag, vi torkade av allt, ränsade ogräs i rabatten, kantklippte, sopade och rensade ogräset mellan plattorna. Så nu är det så fint så! (Bra att hon sysselsätter mig nu när jag är arbetslös, hehe)
Idag var vi först nere på Espresso och fikade med Annieh. Träffar henne alltför sällan så det var riktigt trevligt! Lindberg kom förbi också, hon har flyttat hem från London nu där hon har bott i två år så det var kul o träffa henne också. Sen åkte vi och handlade lite och hyrde film, så ikväll har vi kollat på "I taket lyser stjärnorna" (igen) och "En shopaholics bekännelser". Båda var bra! Hyrde även "Taken" men den tar vi en annan dag..

I morgon ska jag först till Arbetsförmedlingen på nåt möte. Efter det ska jag hämta min söta kusin Johanna och så ska vi ut till Bruket och umgås och hon ska hjälpa mig att pimpa upp min blogg lite. Ska bli mkt trevligt! Så nästa gång ni läser min blogg ser den förhoppningsvis lite finare ut! =)

Nu blir det sängen. Okaj hajdao!

Förresten, glömde en sak...

... när min mobbsi krascha så försvann ALLA mina kontakter.. Så ni får VÄLDIGT gärna skicka iväg ett sms med erat nr eller skriva på fejjan eller varför inte på bloggen? Om ni någonsin vill ha sms eller samtal från mig igen menar jag.. haha. Nej men på riktigt, gör väldigt gärna det så blir jag glad! 

Party party och i-landsproblem.

Nu var det återigen längesen jag blogga.. Men det är inget kul när den ser så trist ut! (en liten hint till dig johanna, kom hit och hjälp mig vetja! =) )

Ikväll har jag och Anna varit på bio. Vi var på Harry Potter och halvblodsprinsen.. Den var bra faktiskt, har hört flera som sagt att den är dålig men det var det inte om ni frågar mig. Boken var givetvis bättre men så är det nästan alltid..

Är väldigt arg också.. Igår var jag och Charlotta hos våra vänner på seminarievägen och drack lite vin och sådär.. Vad gör jag då? Jo, jag tappar min iphone i golvet så displayen spricker. Typiskt! Så idag lämnade jag in den på Teliabutiken och då informerar mig nissen där att det kommer kosta ungefär 3400 kr att laga. Såå glad blev jag! Men förhoppningsvis går det på hemförsäkringen.. Men nu sitter jag här med en gammal sleten sony ericsson lånemobil.. Kul jul. Dagens i-lands problem, jag vet, men fortfarande kul jul.

I helgen var det ju de berömda Karl-Oskar dagarna här i Växjö. Vi var där både i fredags och lördags.
I fredags var det först släktkalas ute på Teleborg hos familjen Hjelmer. Sen åkte alla vi "ungdomar" vidare på varsitt håll, jag åkte till Steffi och Charlottas kompis Maria innan det var dags att entra öltältet. Var väl sådär kul, så jag och Charlotta gick vidare till lovley De Luxe. Sen åt vi nattamat på en pizzeria och där utbröt det ett litet krig men det ska vi inte prata mer om här.. =) Sen blev det även efterfest hemma hos Anna, så det blev en sen afton..
Så i lördags var man lite seg.. På dagen var jag och Challan på seminarievägen och kollade när några repade med sitt band.. Kände oss som riktiga groupies! haha! På kvällen var vi ett stort gäng hos Anna på förfest, nästan hela "Klasentorp-klanen" och sen kom även Annas syster och hennes vänner. Riktigt roligt var det, lätt den bästa förfesten på väldigt länge! Gick även i lördags ner till öltältet men det var inge kul alls. Men det brukar det ju inte vara på K-O dagarna så man hade ju inte så stora förväntningar ändå.

Nu ser jag fram emot helgen som kommer istället, då vankas det den årliga kräftskivan på Ekna! Ska bli kul kul kul.

Nepp, dags för sängen.. LOVAR att det inte ska dröja en vecka tills nästa inlägg. Hrm..

Nattinatti!

(Kan inte lägga in några bilder nu heller förrän jag får min iphone tillbaka.. =( )

Halmstad igen!

Pratade med min älskade Anna innan, bestämde att vi åker till Halmstad i morgon och solar solet! Hon är i Varberg nu i deras stuga så vi möts upp i H-stad. Var ändå mer än en vecka sen jag var där senast, börjar få lite abstinens.. haha.
Nu ska jag packa lite och sen försöka sova!

Anna.

 
Västkusten = bästkusten!


Nattinatti.

Hemma från en galen helg i norrland!

Yes, då var man tillbaka i Smålandet igen nu då! Var rätt trött när vi kom hem igår, det blev ju endel festande måste jag väl erkänna. Men kul hade vi!

Första kvällen var vi ute och käkade för Steffi fyllde år. Sen gick vi ner på Stråket en sväng och hängde i ett av öltälten, det var väl inte superkul med tanke på hur trötta vi var.
Andra dagen började som sagt med att vi sov bort typ halva dagen, på kvällen var jag och Charlotta nere och yrade runt på Stråket. Träffade lite Alvestafolk, Micke Wenig och Claes Åkesson bland annat. Oväntat men kul! Vi gick på efterfest  hos Ludde men stannade i ungefär 10 sekunder sen gick vi hem :)
I fredags gick jag och Charlotta o kollade på Veronica Maggio. Hon var superbra!! Helt lovley. Sen gick vi hem o förfestade lite till och gick ner till Stråket igen o yrade runt.
Sista kvällen, lördagen, då skulle även Steffi och Angelica med ner och kolla på Timbuktu. Förfestade hos Steffsan (som alla andra kvällar) och det drog väl ut lite på tiden så vi gick inte ner till Stråket förrän precis innan spelningen. Då vart det fullt så Steffi o Angelica kom inte in, så jag och Challan gick återigen in själva. Timbuk var lysande, synd lite att han inte spelade så många gamla låtar, inte ens min älskade Stirra Ner fick jag höra! Lite ledsen i ögat men ändå nöjd. Skymtade även Lady Gaga, men hon är ju inte direkt någon favorit. När vi kom hem var vi (framförallt jag) inte alls trötta så vi kunde ju inte sova. Yrade runt som galningar i lägenheten fram till kl 5. Skrattade väldigt mycket och sjöng och ja, jag vet inte allt.. Så var det iofs varje natt, men lördagsnatten var ändå värst. Stackars Steffis grannar! :)

Åkte hem i måndags, resan tog 13 timmar! Vi satt fast i bilkö utanför Linköping i mer än 1 timma för det var nåt vägarbete.. Kul jul! Hade fått brev från A-kassan när jag kom hem att min ansökan om ersättning är klar och godkänd nu. Äntligen!!

Idag har jag varit inne hos Malin o klippt mig på hennes salong. Hälften av mitt hår är borta, men längden är fortfarande densamma. Känns skönt! :)

Nu ska jag sova, ska försöka gå upp lite tidigare än vanligt i morgon så kan någongång i mitt liv kan vända tillbaka på dygnet! Dags för det nu tycker jag.

Jag & Challan




Veronica Maggio in action


Fler bilder finns på facebook. Ni som inte har facebook får skylla er själva ;)

GODNATT!
RSS 2.0