Tjugoförsta december.

Haft en mysig dag!
Började på Salong Wo-Men hos min favvis-frisör Malin som färgade och klippte mig! Färgade utväxten (räknade ut att det var ELVA veckor sen jag färgade mig sist.. och utväxten syntes knappt! Tror jag har hittat den perfekta färgen för mitt hår!) och toppade håret. Funderar på att skaffa lite längre hår nu så bad Malin att inte klippa för mkt. Blev supernöjd som vanligt!

Lite senare åkte jag ut till mor och far och hälsade på! Blev bjuden på mumsiga köttbullemackor och sen kollade vi på Anna Ankas jul. Den människan alltså.. Ja... finner inga ord. Men något måste hon ju ha eftersom så pass många väljer att titta på hennes program! =)

Ikväll har Charlotta varit hos mig, det är så kul att hon är hemma från Lund nu över jul! Vi har kollat på film, smuttat på lite rödtjut (det är okej att göra det på en måndag när det snart är jul har jag hört) och sen avnjöt vi fem härliga Sex and the City avsnitt. Nu är klockan tre och jag är extremt trött! Så nu blir det snart sängen för min del..

Imorgon ska jag luncha med världens bästa gäng, nämligen FANTASTIC FOUR! (jag, elin, anna, sandra) Elin är hemma på besök från Åre i bara två dagar så det enda som hinns med är en lunch.. Men bättre än inget! Tror att senast vi sågs alla fyra var i Åre i februari.. Med andra ord, vi ses alldeles för sällan.

På onsdag kommer Steffi hem! Då ska jag hämta henne på stationen i Alvesta o sen blir det lunch på älskade Koh Thai här i stan. Finns det något bättre o godare lunchställe i stan? Ne, tror inte det. På kvällen blir det mys och spelkväll på Humblevägen 24, en traditon dagen innan julafton! Kan fortfarande inte riktigt förstå att det är julafton på torsdag! Vart tog den här hösten vägen egentligen?? Jag är i alla fall redo för julen, alla klappar är inhandlade och jag har sjukt mkt julkänsla detta året! Beror troligtvis på all snö och minusgradera utomhus! Härligt!

Ha en fantastisk jul allihopa om vi inte hörs innan!

Borde sova, vill sova, kan inte sova...

Måste.vända.tillbaka.dygnet.nu!!! Jag blir galen, klockan är kvart över tre på natten och jag är pigg som en lärka. Vad är det för fel på mig? Varför kan inte jag vara trött vid tio, elva tiden som normala människor? I morgon ska jag försöka gå upp tidigt (kl 10) då kanske jag är tröttare på kvällen.. I vanliga fall somnar jag vid fyra/fem tiden på natten och sover till elva/tolv. Så det är ju inte så att jag sover speciellt många timmar, bara FEL timmar liksom. Jaja, ett i-landsproblem, jag vet..

Ikväll har jag, Anna och Frida varit hos Mallan & Joppe ute i Öjaby. Vi har klätt deras julgran o så! Dom är lite tidiga men Malin kunde inte vänta mer.. =) Finfint blev det!

I igår var jag och Anna på De Luxe på kvällen.. Hade bara tänkt att stanna en liten stund men vi var nästan kvar tills dom stängde kl 1. Blev en och annan drink och några glas vin, mycket gott! En rolig sak som hände var att en kille kommer och försöker "ragga" på oss.. Och som tur är har Anna läst boken "The game" för killen kör alla typiska The game tricks. Men oss lurar han inte! Han var bara nitton år till på köpet. Han satt med oss nästan hela kvällen sen och Anna förklarade lite fint att vi förstod att han körde efter "the game" och då blev han rätt förvånad. Men vi hade roligt åt honom i alla fall! =) (För er som inte vet vad "The Game" är så är det en bok av Neil Strauss där han lär killar hur man ska ragga på krogen... ungefär.)





Nej nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova! Blir väl som vanligt att jag läser någon timma först =) Just nu läser jag "Mina hemligheter" av Sophie Kinsella. (Hon som skrivit shopaholic-serien) Mycket bra bok, blev helt fast i den från första sidan! Tur att man har en faster som jobbar på Bokia som kan rekommendera bra böcker! Tack Annicka! =)



Godnatt alla!

Vilket skitställe...

Lovade Lotti att jag skulle uppdatera bloggen ikväll så jag ska hålla mitt löfte hade jag tänkt :)

Idag var jag och provjobbade på ett ställe. Hade inte världens bästa känsla när jag gick dit efter allt skit man hört om det stället, men jag ville ändå ge det en chans. Men jag kan ju säga såhär.. det skulle jag aldrig gjort för det var ungefär det värsta stället jag nånsin satt min fot på. Jobbade (utan lön) i sju timmar men sen kände jag att det fick va nog. Sa till coachen innan jag gick hem att detta inte var något för mig och att jag inte kommer tillbaka. Då säger hon att det är inget ovanligt utan folk brukar inte stanna där särskilt länge. Ofta bara en eller två dagar. Verkligen seriöst företag... Nej jag ska inte skriva något mer om dom här på bloggen, men ville bara berätta att jag återigen är arbetslös. Eller har iofs varit hela tiden eftersom jag bara provjobbade idag o aldrig fick något betalt eller skrev på något. Jaja, det känns trist fast samtidigt vart jag så sjukt lättad när jag gick ut därifrån idag!

Nehe nu ska jag spela betapet och yatzy med min kära vän Stephanie! (på internet med tanke på att hon bor i Östersund) Snart är det jul och då betyder det att hon kommer hem till Växjö i några dagar! Härligt!!

LASSE LASSE LASSE <3

Förresten, jag glömde ju det viktigaste! Igår var jag, Anna och Malin på Lars Winnerbäcks konsert i Teleborgshallen. Det var nog en av dom bästa gångerna jag sett honom, han är underbar! Räknade ut att det var min sjunde konsert med honom.. Men jag kan inte få nog. Längtar redan till sommarn, han ska nämligen spela på storsjöyran i östersund o jag ska självklart dit nästa år igen! =)
 

Jag o Malin ser otroligt peppade ut i väntan på förbandet!






Karln är FANTASTISK!

Nu fick jag det sagt också!

Snart blir det sängen, orkar nog inte städa.. Ska nämligen upp rätt tidigt imorgon för jag ska på jobbintervju. Det ni!

GODNATT!

Aditro-reunion

Okej, nu är det faktiskt på tiden att det blir en uppdatering här på bloggen..

Ja mycket har hänt sen sist men kan ju inte berätta allt.. Måste i alla fall berätta om vår "Aditro-reunion" i lördags. Vi blev inte så många men dom bästa var ändå där så det gjorde inget. Det var i alla fall himla trevligt och det blev en hel del gamla minnen, saknar inte själva Aditro men shit vad man saknar jobbarkompisarna! Så jäkla kul vi haft ihop!

Lite bilder..

Lotti fin, Jens mindre fin.


Ellen och Helen!


Snyggo.


De gamla teamledarna på Fakturaavd. Herrejösses.. ;)


Silvia, Sara och Helen.


"Hej vi är 14 år" ;P


Milo kom på besök o jag vart tvungen o gosa goset!



Sen blev det De Luxe och efterfest. Somnade vid halv åtta.. Var lite småtrött i söndags vill jag lova!

Tack alla som va här, får vi göra om snart igen (om sisådär ett år? :))

Nu ska jag städa lite såhär på kvällskvisten!
Okaj hajdao!

Lite bilder från i lördags!

Malin & Daniel


Malin, jag & Annieh


Henke, Emelie & Christian


Oskar & Charistian fann varandra =)


Syskonen Eliasson sjunger duett


Henke & Johan


Elin & Titti


Sötaste Annieh & Frida!



Tack för en supertrevlig kväll allihopa!!

Ja, jag lever!

Sjukt less på att blogga just för tillfället. Kanske har märkts.. Men ska försöka uppdatera lite i alla fall!

I lördags vart det som sagt inflyttningsfest här på Gustavsbergsvägen. Vi var 19 personer i min lilla lägenhet men det gick väldigt bra ändå! Vi pratade, drack, skrattade och framförallt sjöng vi och spelade gura! Grannarna vart nog inte så glada men jag satte upp en lapp nere i trappuppgången där jag skrev att dom gärna fick komma och säga till om vi var för högljudda. Men ingen ringde på så det var skönt! En rolig sak var att på natten så började alla bli lite hungriga så då bjöd jag på bullens med bröd... och gissa hur många Uffe åt? 12 stycken!!! Galet många, haha =) Sista gästerna gick hem vid halv fyra ungefär och då somnade jag och Angelica ganska fort! Tack alla som var här, det var en väldigt trevlig kväll!

Nu till helgen ska jag ha fest igen här hemma... Denna gången är det gamla Aditro-gänget som kommer. Tror inte vi blir lika många denna helgen i alla fall och det känns lite skönt =) Sen blir det utgång också så då behöver vi inte störa grannarna fram till kl 4 igen.. Man vill ju inte gärna göra sig ovän med hela huset ändå. =)


Nu ska jag fortsätta kolla på So you think you can dance! Tack för mig och godnatt på er!


Bjuder på en skön bild på Sara, Jens och mig från en jobbfest på Munken för evigheter sen! =)























RSS 2.0