Ikeatrip!

Då var ännu en arbetslös dag avklarad! Jag klagar verkligen inte, kunde nog inte valt ett bättre tillfälle att bli arbetslös på! :)

Dagen började med att jag åkte in till arbetsförmedlingen. Det kändes väldigt onödigt, för det tog ca 2 minuter och det enda dom sa var att "jaha, då vart du inskriven och din handläggare Evert nånting kommer kalla dig för ett möte, vi vet dock inte riktigt när det blir för det är semestertider nu." Jahapp. Körde ut till Teleborg och lämnade en sko som min "moster" Magda hade glömt i Halmstad, träffade även kusin Erika. Det var kul, himla längesen vi sågs!

I kväll har jag umgåtts med Malin, vi tog oss en liten spontantripp till Ikea, behövde väl egentligen ingenting speciellt men Ikea är alltid roligt. Köpte några kuddar och en espressobryggare till min bror. Malin köpte en stor helhärlig hängmatta som vi la oss i och glassade när vi kom hem :)

Innan jag åkte hem tog jag en liten tur in till Anna också och sa hej, vi har ju inte träffats sen midsommar. Alldeles för länge sen om du frågar mig.

I morgon ska jag och Annieh umgås lite, tänkte väl sola o sådär antar jag.. Henne har jag inte heller träffat på evigheter, senast var nog i februari när jag var hemma på snabbvisit. Ska bli mycket roligt! 

Mallan & jag i hängisen.




Nu ska jag kolla klart på Beck som går på tv nu, har sett den massor med gånger tidigare men vad gör det. Sen blir det till att läsa i sista delen av "Twilight"-serien innan jag somnar, "Så länge vi båda andas." Så otroligt bra.
Hejhopp!

Redface!

Japp, då vart man hemma från Halmstad också. Har varit där igår och idag bara. Igår tog vi det lungt, grillade och spelade Wii och kort på kvällen med familjen (minus daniel) och farbror Lasse med familj. Idag har jag och mamma legat på stranden där vi ska bygga stugan/huset o solat hela dan, det var skönt. Fast man kände hur mkt det tog, så nu är jag ännu mer röd i fejjan. Men mest brun ändå, tur att man tål solen rätt bra.. :)

Nu när jag kom hem och ska packa ur bilen kommer jag på att jag har glömt hela väskan i halmstad. Kul jul. Inga fina kläder hemma o inget smink o ingenting.. Men men, jag överlever nog. Mamma kommer ju trots allt hem i morgon med sakerna :)

Ikväll ska jag in till Öjaby och till Malin o Jonas och grilla lite o ha det trevligt! Ska bli mkt najs. Skönt med en lugn lördagskväll känner jag.

Ha en trevlig kväll ni också! Kram!

Livat värre på östkusten!

Hemma igen efter två underbara dagar på Öland och i Kalmar!
Å va trevligt jag haft! :)

Gårdagen började med att jag gick upp vid sex och styrde kosan mot Öland. När jag kommer fram så träffar jag Lasse, Rickard och Anna-Karin på ett supermysigt café och vi äter frukost där. A-K fyllde ju år så dagens skulle ägnas åt galna upptåg, det började med att vi åkte till ett ställe o körde något som heter Cross Cart. (typ som go cart) Det var spännande, jag har aldrig vågat göra det innan man nu vart jag tvungen. :)
Sen åkte vi till något som hette "Trollskogen" och där skulle jag och A-K gå en på en skattjakts-promenad som Lasse o Riffe fixat. Dom hade gömt presenter till födelsedagsbarnet längs vägen, vi hittade dom nästan utan hjälps alls.. hihi. Det var ingen liten promenix, 4,5 km vart den.
Sen vidare mot Långe-Erik för att titta på utsikten. Åkte till en pizzeria sen och åt kanongod pizza till lunch, sen efter det så släppte L & R av mig och fröken Sahlén mitt i skogen och vi fick ett par cyklar och så skulle vi försöka hitta hem. Gick inte superbra, cyklade vilse några gånger, men tilslut (även här utan nästan någon hjälp alls) hittade vi till Lasses place. (När vi körde vilse hittade vi istället till en helmysig strand där vi stannade vi ett tag så det gick ingen nöd på oss)
När vi kom hem sköt vi lite med killarnas otroligt häftiga pistol som dom köpt. Löjligt kul faktiskt, Lasse träffade nästan några som gick förbi dock.. haha. (Ingen riktig pikadoll såklart)
Senare på kvällen grillade vi och all cred till Lasse o Riffe, hur gott som helst vart det! Hade tänkt att festa till det och gå ut o sådär, men efter en hel dag med massa bus o lek orkade ingen av oss det. Drack lite skumpa o snacka massa skit sen gick vi o la oss runt halv två tiden.

Födelsedagsbarnet, aka fröken Sahlén.


Ett vrak på skattjakten. Där i låg en present :)


Den fina stranden vi hitta. Ser ut som Grekland lite, tycker ni inte?


Utsikten från Lasses stuga.


Ett glas skumpa i solen på kvällskvisten.


Fröken Sahlén, Bög-Riffe-Fnasket och Lasse-dejt.



Idag har jag och Anna-Karin legat på stranden och stekt. Det var gött, men det farliga var att det blåste lite så man kände inte riktigt hur mkt solen tog.. Så när vi kom hem från stranden ser jag lite smått bränd ut, o nu på kvällen så är mitt ansikte verkligen som ett stoppljus. Helt illröd. Men hoppas det går över i brunt snart.. :)

A-K steker.



I eftermiddags hade jag fått nog av galningarna från Östersund så jag begav mig istället mot Smedby och familjen Karlsson. Det var så himla roligt att träffa dom, har inte träffats sen jag var hemma från Östersund nån helg i november. Elliot hade blivit så stor och söt, förmodligen dubbelt så stor sen sist! :) Duschade när jag kom dit, kände mig som ett slet minst sagt. Blev bjuden på tacos och sen åkte vi in till stan för att kolla på Cajsa-Stina på torget. Hon var väl sådär, så när Anne hade fått höra den låten hon ville höra så åkte vi igen. Åkte till Trekanten så jag fick se deras nya tomt som dom köpt. I morgon börjar huset att byggas, och om ungefär en månad ska det vara klart så dom kan flytta in! Spännande!

Hörselskydd måste man ha när man är på rock-konsert :) Sötaste Elliot.


Fin-kusinen Anne!



Nu är jag som sagt hemma igen, är helt slut.. Men ingen rast o ingen ro, för i morgon åker jag till Halmstad igen! Klarar inte av att bara vara hemma när det är sånt underbart väder, man får ju passa på nu för tänk om det regnar resten av sommarn? Mm man vet aldrig.

Tack alla inblandade för två underbara dagar!!!

ps. detta kan vara det längsta inlägget nånsin. ds.

Kust till kust..

Ändrade planer!
Lasse och Riffe ringde igår och frågade om jag inte ville komma till Öland i morgon när Anna-Karin fyller år och leka med dom hela dagen. Och visst vill jag det! Så jag åkte hem från västkusten i eftermiddags för att tidgt i morgon bege mig till östkusten. Ska bli riktigt roligt! Speciellt kul att träffa lite Östersundsfolk igen, har inte ens gått två veckor sen jag flyttade hem men saknar redan dialekten.. :)

Halmstad har varit great, har solat söndag, måndag och tisdag. Låg nere på stranden idag, men det började blåsa så vid två tiden gav vi upp och gick upp och solade vid husvagnen istället.

Nu måste jag packa inför i morgon, åker vid sju redan! Ska försöka hinna med att träffa familjen Karlsson i Smedby också!

Uppdatering av helgen..

Sådär, nu är jag tillbaka med bloggandet. Har blivit några dagars uppehåll nu över midsommar.

Helgen var superbra! Åkte ner till Halmstad i torsdags e.m. Åkte o handlade all mat o sådär inför helgen, sen åkte vi till Emelie o deras stuga och började midsommarfirandet :) Men det var väldigt lungt i torsdags kväll, dock hade jag skallabang i fredags när jag vaknade ändå. Så går det ibland.
Misommarafton började med lunch, sill, potatis, dill, gräddfil och köttbullar till alla oss som inte gillar sill. :) Emelie o några till hjälptes åt att göra en midsommarstång, lagom hög så att Melle och Elias kunde dansa runt den. Fin fin..
 Åkte hem o gjorde oss i ordning, för att åka tillbaka till Västervall igen och äta lite till... Jordgubbstårta denna gången, och några timmar senare grillade vi. Sen blev det lek, "Så ska det låta",..vi behöver ju inte prata mer om det med tanke på hur det gick där.. hehe. Sen sjöng vi och drack hela kvällen lång, traskade hem vid halv tre tiden. Det var en väldigt rolig och mörk promenad, haha.
När vi kom hem blev det nattamat, och en väldans massa skrattande. Skrattade så mkt så vi hade ont i  magen allihopa dagen efter! :)

I lördags ville dom köra go cart, så så blev det.. På kvällen gick vi och åt på ett ställe som heter Vedugnen. Min kusin Johanna och bror Uffe kom ner också och hängde med, det var trevligt! Gick sen hem till stugan igen och där blev det allsång och lite mer fest.. Inte ok att brorsan hade med sig en hallands fläder, den var försvinnande god. :)
Satt ute och pratade i telefon med ösd-folk halva natten, frös lagom mkt sen när jag skulle in och lägga mig.. :)

Bilder från helgen kommer senare! (Finns även på fejjan)

Nu är denna helgen över iaf, men jag är fortfarande kvar i Halmstad. Är här med mamma, mina två mostrar Magdalena och Yvonne och kusinerna Malin, Karl och en kompis till Malin. Himla trevligt faktiskt. Varit på Arbetsförmedlingen idag. Mindre trevligt, det var över en och en halv timmas kö när jag kom dit.
Stannar nog här tills på torsdag, fredag nånting.

Nehe, nu hinner jag verkligen inte skriva mer, jag och Yvonne står för matlagningen ikväll. Grillad kyckling och pastasallad. Mumma!

På återseende!

Halmstad baby!

Imorgon (eller idag egentligen) bär det av  till Halmstad! Finally, har sett fram emot denna midsommarn så mkt. Förra året var vi på Öland och även om vi hade supermysigt o trevligt så saknade jag gamla gänget på västkusten!

Har gått på stan idag med min vän Anna, första stoppet blev självklart kära gamla Gina. Förstår inte riktigt hur jag klarat mig utan detta ställe i Östersund ett halvår?! Hittade massor, köpte en jeansjacka, ett linne, öronhängen och fyra klänningar.. Oups. Inte meningen, bara blev så. Iallafall, vi gick vidare mot Vero Moda och hittade ju självklart en klänning till, men orkade inte prova med tanke på att jag precis provat kläder på Gina i en halvtimma, så köpte den bara. Halva priset, det ni. Men när jag kom hem så vart den ingen fin på, så mamma fick den. :) Sen köpte jag lite andra grejer, två par öronhängen till på H&M och en rouge och solglasögon på Åhléns. Köpte även sista boken i Twilight-serien, "Så länge vi båda andas". Vill knappt läsa den för jag vill inte att det ska ta slut!
Men nu ska jag inte köpa något mer på heeela sommarn! Promise.

Var även med Malin på Rusta och köpte ett stooort partytält till helgens bravader. Verkar som det ska bli lite regn i helgen, trist men det hör väl midsommar till antar jag?

Nehepp, i morgon ska jag upp tidigt och fixa fixet så nu är det väl dags att gå o lägga sig. Ska börja läsa nya boken så det finns väl en chans att det blir ganska sent ikväll också är det värsta..

Godnatt på er! Ha en trevlig midsommar om vi inte hörs! :)



Drömmar..

Måste bara berätta.. Inatt drömde jag att jag, Sara Brakander, Alex Schulman och Daniel Westling var med i ett laga-mat-program på TV4. Vi lagade strömming. Hur sjukt är inte det? Skrattade högt när jag vaknade =)

Det var bara det. Trevlig onsdag på er!

Trevliga dagar!

Nu har jag varit hemma i Småland i 3 dagar. Än så länge längtar jag inte tillbaka ett smack till Östersund :)

I går umgicks jag med Mallan hela dagen lång. Först åkte vi ut till Klasentorp och hälsade på Emelie och barnen. Dom är såå söta lilla Melvin och Elias, Melle blev lite ledsen ett tag men det gick ju över sen.. :)
Sen åkte jag och Malin hem till huset i Öjaby och började bära takpapp och brädor som skulle slängas på tippen. Så duktiga var vi. Är man arbetslös som jag så är det bra att ha vänner som Malin som kan sysselsätta en. Åkte och solade på Teleborg när vi var klara, två riktiga redface blev vi.

Idag har jag träffat Karin Erlandsson, det var super längesen vi sågs så det var riktigt trevligt! Först åkte vi till Alvesta och lämnade Jacqueline som skulle på simskola, träffade Marie Bertilsson som var där med sina pojkar. Var evigheter sen jag träffade henne också så det var kul! ´
Åkte till Moheda igen och lämnade barnen hos barnvakt och körde in till stan. Solade återigen på Teleborg och sen vidare till House of Pain där Karin skulle tatuera sig. Blev superfint, jag hade varit riktigt nöjd om jag vore henne! :)
Tack för en trevlig dag Karin om du läser detta!

I morgon ska jag med mor min till mormor och morfar o hälsa på, sen ska jag in till stan och träffa min underbara Anna. Hade tänkt o gå på stan lite, måste verkligen hitta något att ha på mig till midsommar. Kommer säkert vara en miljon människor på stan också, men det är smällar man får ta.

Lite bilder..:

Ett ställe som heter TRÅNG på vägen mellan Åre och Östersund. Kul namn tyckte jag, så vi stanna o tog kort :)


Bror på besök i Östersund, här uppe i utsiktstornet på Frösön.



Malin kör skottkärra!



Jag kan också.. :)



Nu vill jag bara att det ska bli torsdag kväll så vi kan bege oss mot Halmstad!

Home sweet home

Då var man hemma då! Känns väldigt skönt fast samtidigt vet jag att jag kommer sakna damerna uppe i Östersund också väldigt mkt! Men vi ses snart igen!

Körde hem tidigt i går morse, åkte vid fem ungefär. Jag och Daniel körde min bil, och mamma och pappa körde deras bil med släpet. Ställde in oss på att det tar 12 timmar att köra mellan Ösd och Växjö för det har det gjort dom andra gångerna. Men det tog bara 10 timmar för oss denna gången, plus att vi ändå stannade på Ikea i Jönköping! Härligt härligt.. :)

Nu hade jag tänkt att gå och städa på mitt rum, plocka upp alla kläder o sådär. Måste även städa och tvätta min bil, det har jag inte gjort sen jag köpte den i vintras.. haha. Sen kanske jag ska följa med Malin ut till Klasentorp och hälsa på Emelie men det var visst inte säkert. Jag måste i alla fall in till stan sen och sola! Hur blek som helst, och jag måste ju sola i stan för alla vet väl att dom bästa solarierna finns på Teleborg? :)

I morgon ska jag följa med Karin när hon ska tatuera sig! Ska bli himla kul, det var säkert minst ett år sen jag träffade Karin senast.. ska även sola i morgon också, sola varje dag nu innan midsommar.. Jag vet att det är farligt, men hey vad gör man inte för att bli lite midsommarfräsch? :)

Måste bara tacka min familj igen för att ni åkte så långt för attt hjälpa mig flytta! Även tack till Lasse och Calle som hjälpte till att bära en del! Ni är underbara!

Last night out..

Sista kvällen i Ösd avklarad. Varit på Marité med jobbet, det var riktigt trevligt faktiskt! Har gjort av med alldeles för mkt pengar på drinkar ikväll, men har även druckit massa vatten.. Smart lite med tanke på att morgondagen kommer bestå av flyttande och bärande hela dagen lång!
Har även raggat upp två killar som ska hjälpa oss att flytta imon. Tack till er redan nu, Lasse o Calle! =)

Tack för ikväll alla, nu ska jag snart sova!

Nästa gång vi hörs är jag i Växjö. =)

Time-out!

Fredag!
Håller på och städar förfullt, kände att det var dags för en lite paus nu.. Har nästan packat ner allting, har dock allt porslin kvar så det ska jag ta alldeles strax. Sen vill jag bara att det ska bli söndag så vi är klara med allt och bara kan sätta oss i bilarna o köra hemåt!

Igår var vi och hälsade på Elin i Åre! Var inte där så länge, vi körde runt och kollade på Elins jobb och utanför Bygget o så.. Sen åkte vi hem till Elin o väntade på att hon skulle komma hem, sen åkte vi och käkade på Broken. Mkt gott. Sen var klockan mkt så vi åkte hem igen, Steffi skulle ju upp och jobba idag tidigt. Tack för att vi fick komma Elin! :)

Ikväll blir det jobbfest på Marité. Ska dock ta det lungt, ska ju upp imon och flytta hela dagen. Sista festen med jobbet dock, så det ska bli kul!

Nehe, verkligen inget roligt att säga idag, så har väl ingen mer undanflykt nu än att ta tag i packningen igen.. Snark!

3 dagar kvar i Norrland.

Redan torsdag! Om två dagar kommer familjen upp och på söndag bär det av mot Småland. Känns sjukt att tiden går så fort, har bott här på riktigt i ett halvår nu och har varit här uppe ända sen början av november. Men nu ska det bara bli skönt o komma hem till Växjö lite, har saknat många och ser verkligen fram emot utgång på Loft och De luxe i sommar! :)

Igår gick vi på stan en sväng, skulle bara köpa en skiva men den var ju så himla billig (79 kr) så jag köpte faktiskt en plånka också. Den var så söt så jag kunde inte stå emot! :)






Sen gick ju jag och Stephanie ut igår. Det började rätt lungt, men sen tar ju Steffi fram Absolut Pear´en och då är det kört. Trevligt var det hemma hos mig, men inte speciellt kul ute dock. Vi var på Marité och där var det mest häng som gällde.. ingen dans här inte. Inga roliga ute heller, så vi var inte där speciellt länge.
Jag tänkte ju inte på att det är onsdag, så råkade ringa och väcka tre personer. Ber om ursäkt till er! :)

Idag ska vi i alla fall till Åre! Det ska bli mkt trevligt!

Trevlig torsdag på er!

Raindrops keep falling on my head..

Så troligt trist väder! Regn regn och åter regn. Kollade in vädret nu och det ska regna varje dag nu tills jag ska åka hem på söndag. Kul jul.

Igår var jag och Steffi ute och körde runt i min bil igen.. Åkte till Orrviken och Ås och lite andra ställen. Vi känner en kille som bor i Ås, eller hans föräldrar bor i Ås, och så när vi kör på hans gata så råkar han vara där, preciiis när vi kör förbi. Hur stor är chansen? Det var lite pinsamt i alla fall, men jag vinkade och såg glad ut ändå, haha. =)

Idag ska jag, Steffi och Charlotta gå på stan. Ska köpa Veronica Maggios skiva "Och vinnaren är..." men inget mer. Ska börja spara pengar nu, jag är ju för gudsskull arbetslös! Sen ska vi hem till mig och göra tacos och kolla på fotbollen! Vi har blivit riktiga fotbolls fantaster nu jag och Steffsan.

I morgon ska vi åka till Åre och hälsa på Elin!! Kom på att jag åker hem snart och det kommer säkert ta evigheter tills jag åker till Åre igen. Så man får ju passa på nu när man bor så nära! Ska bli superkul, Åre är såå fint speciellt nu faktiskt när det inte bara är en massa vit snö överallt!

Nehepp, dags att springa ner i källarn och hämta tvätten. Ha en trevlig dag allesammans!


Åre när jag var där i april




Packning och roadtrip!

Måste ju erkänna att det inte känns helt fel och vara arbetslös ändå. Känns som semester, förutom att jag inte har något jobb att gå tillbaka till när semestern är slut.. :)

Idag har jag börjat packa ner lite saker, det är bra att jag har hela veckan på mig så slipper man göra allt på en dag. Jag och Steffi åkte och köpte flyttkartonger så i morgon ska jag packa ännu mer.
Sen kände jag och Steffi att vi var lite sugna på att åka runt i Östersund och kolla in lite ställen, så vi tog min bil och åkte på en liten roadtrip.. Tänkte inte köra så långt, men det slutade med att vi körde runt i fyra timmar, 10 mil blev det.. Så nu har man ju sett rätt mkt av staden och lite ställen runt om..:)
Lyssnade på riktigt bra musik också gjorde vi, bland annat "Svennebanan" och "Rap das armas" gick ju på repeat. Mycket bra låtar det där, haha!

Lite bilder från roadtripen..

Fortfarande snö i Frösöbacken


Ett grått Östersund och storsjön


Hit ska jag flytta


Vårat f.d jobb, Aditro




Nehe, nu är det sovdags.. Godnatt!

Arbetslös!

Första dagen som arbetslös!
Tog mig en härlig sovmorgon till sisådär kl 11. Pratade med Steffi igår om att man vänder dygnet när man inte har något jobb, och jag verkar ju ha börjat redan nu. Låg uppe halva natten och läste "Ljudet av ditt hjärta", tänkte gå upp tidigt idag men det orkade jag ju inte.

Idag ska jag åka till Jula eller något liknande och köpa flyttlådor och börja packa ner lite smått. Mamma, pappa och Daniel kommer hit på lördag och då ska jag har städat och packat ner allting så det "bara" är att bära ner det till släpet. Dock ska vi ju bära upp alla tantens (hon som jag hyr lägenheten av) möbler också som nu står i Stephanie och Helénas förråd. Det är ju synd att jag inte har en liten trappa upp till min lägenhet heller, utan sju trappor! Men det kommer nog gå bra!

Igår var ju då som sagt sista dagen på jobbet.. Det kändes inte som sista dagen, kändes som en helt vanlig dag.. Ringde på som tusan, verkade som om hela landet kom på att det var EU-val igår och visste inte vart eller hur dom skulle rösta. Man kände sig som en maskin och upprepade samma sak 150 gånger ungefär. Det var lite konstigt att gå ut därifrån och veta att man inte kommer tillbaka, men det kändes också vääääldigt skönt! Efter tre och ett halvt år på Aditro kände jag att jag gjort mitt där. Men tack alla underbara människor som jag jobbat med genom åren, både i Växjö och Östersund! Ni har varit underbara!


Här sitter jag sista dagen på jobbet och läser bok när det är lungt mellan samtalen.. :)


Adios amigos!


 

Pump it!

Lördagskväll! Elin är på besök. Just nu står hon i mitt kök och övar på sin bodypump-koreografi. Vi har nyss varit och hämtat mat på en pizzeria på Frösön. Blev väldigt förvånade, pizzakillen va hur snygg som helst. Finns det snygga pizzabagare liksom? Ja, tydligen. :)

Har jobbat idag också, det ringde så himla lite så vi fick gå hem tidigare om vi ville. Så messade Elin och sa att hon slutade vid 17 så då tänkte jag att jag också kunde göra det. Och i morgon börjar jag vid 10 istället för 8. Himla skönt med sovmorgon!

Nehe, nu är det dags för fotboll. Heja Zlatan och ZVERIGE!


Här ser ni en bild på Sveriges nya Bodypump-mästar-instruktör!  ELIN!



En sak till... sista dagen på jobbet i morgon. Hallelulja!

Jobb, jobb, jobb... jobbigt!

Jahapp. Då sitter man här på jobbet då, har bara en timma kvar på dagen. Dock jobbar jag ju i morgon och på söndag också, men hoppas dagarna går fort..
Vi har fått in en fax i vårat rum idag och den piper och gör konstiga ljud ifrån sig hela tiden så man blir tokig. Dagens i-lands problem, jag vet, men faktiskt väldigt störande efter ett tag.. :)

Efter jobbet ska jag hämta Elin nere i stan på Golds, sen ska vi äta nånstans och bara ta det lungt ikväll. Ska ju upp och jobba i morgon igen kl 8:00. Men det ska bli kul att Elin kommer, jag har ändå bott här rätt länge nu och detta är första gången hon kommer och hälsar på mig.. Bättre sent än aldrig!

Nu har jag börjat läsa den tredje boken i Twilight-serien, "Ljudet av ditt hjärta".. Andra boken var bra, men alla säger att trean är mycket bättre så jag har verkligen någonting att se fram emot nu! Känner mig som en riktigt bok-nörd, men jag kan inte hjälpa det.. :)

Twilight-gänget:


Nehe, idag har jag varit rätt negativ på jobbet men nu ska jag bli glad sista timmen, jag har ju faktiskt bara två jobbdagar kvar på det här stället nu! :)

Trevlig helg på er!

Oslo till hösten?

Har precis pratat med Sandra i telefon.. Hon har varit i Oslo nu i några dagar och fått en praktikplats på ett resebolag där till hösten. Och jag har ju funderat ett tag på vad jag egentligen ska göra nu när jag flyttar hem från Östersund, har sökt en skola i Göteborg men inte alls säkert att jag kommer in.. Så jag har tänkt nu ett tag att Oslo kanske är ett alternativ? Det bor redan flera som jag känner där, Mimmie, min kusin Tina, Roggan, Toni.. och nu även Sandra! Så ja, Oslo är verkligen värt att tänka på!

Är det någon annan som har en bättre idé? :)

När jag hör din röst...

Har egentligen ingenting nytt att skriva idag. Förutom att jag har blivit helt besatt av Twilight böckerna, läser tvåan nu (När jag hör din röst) och jag kan inte lägga ifrån mig den. Igår låg jag uppe till kl 3 och läste.. Vart lite trött på jobbet idag.
Har ni inte läst dom, så gör det!

Ska gå och lägga mig snart och då ska jag in i sagornas värld igen.. ! :)



Förövrigt så har jag bara 5 dagar kvar på Aditro nu!

God natt!

JUNI!

Idag är det 1 juni. Jag kan inte förstå det, denna våren har gått så otroligt snabbt! Känns som om det var helt nyss vi var i Thailand, men det var faktiskt i mars.. Härligt med juni i alla fall!

Jag är ledig idag också, det är verkligen skönt. Sov ut nu inatt efter att inte ha sovit speciellt mkt i helgen. Dagen ska ägnas åt städning städning och åter städning. Min lägenhet ser ut som ett vrak, har inte haft motivation till att städa detta råtthålet på ett tag. Men idag ska det bli skinande rent här inne! Elin kommer och hälsar på och ska bo hos mig i helgen när hon ska på nån bodypump-utbildning i Östersund och då måste det va fint. :) Kommer dock inte bli att vi umgås så mkt, för jag jobbar 11 timmar/dag fredag-söndag och Elin kommer nog vara rätt trött efter allt sitt tränande. Men ändock kul med besök!

Nehe, dags för frukost.

RSS 2.0