Helgen som gick.

Lovade Steffi att jag skulle blogga idag så jag gör väl det då =)

Helgen som gick var himla trevlig! I fredags hade jag som sagt fredagsmys med Angelica. I lördags på dagen så var ju Daniel här och satte upp lamporna i överskåpen och det blev superbra! Anna kom förbi en sväng och vi åt lite mat sen åkte vi till Plantagen. Köpte tre st vita orkideér och svarta krukor till fönstret i vardagsrummet, det blev fin fint! Lite senare på eftermiddagen kom även Stina förbi, hon hade gått på stan så hon visade upp alla sina inköp! Det var en hel del kan jag lova! =) På kvällen sen blev det utgång, förfest hemma hos mig med Anna, Stina och Uffe, utgång på Dellan såklart. Riktigt trevlig dag och kväll!

Var ju även kattvakt i helgen och det gick riktigt bra. Hon var så snäll så.. Klorade bara lite på sängkanten men det syns knappt :P Ska faktiskt vara kattvakt i helgen som kommer också för Jonas ska till Mellby igen och Malin ska till Stockholm. Men jag tycker bara det är mysigt! På söndag kommer även Molly hit, Emelie och Christians otroligt söta labrador som jag ska passa sön-tors nästa vecka när dom ska till Teneriffa. Massor med djurpassande för min del alltså! =)

Ser även fram emot helgen av andra anledningar och framförallt för att Charlotta kommer hem på besök! Det innebär alltid fest och en obligatorisk utgång på Dellan =) Roligt värre!

Nu hade jag tänkt att lägga in lite bilder på vardagsrummet men kameran vart tom på batteri så det får bli i morgon eller nästa gång jag orkar blogga..
Är inte riktigt trött än så innan jag går och lägger mig hade jag tänkt att färga ögonbrynen, fixa naglarna och kanske även måla tånaglarna.. Måste ha lite egen-fix-tid ibland! Godnatt till er allihopa!


Kommentarer
Steph

Bra med en update tycker jag.. :) Åh jag vill också följa med er ut på lördag! Puss

2009-11-04 @ 00:05:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0